Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. We hebben vanwege de lockdown een grote toename aan orders, houdt daarom rekening met zeker 4 werkdagen verwerking

U bent van harte welkom in onze winkel. Op afspraak kunt u weer bij ons in de winkel shoppen. Gaarne van te voren even een telefoontje voor de planning. Voor on-line afhaalorders geldt; Afhalen na het ontvangen van een afhaalbericht. De order mag per pin in de winkel afgerekend worden

Nieuw in ons assortiment diverse mouten in zak van 20 kg

Return to Previous Page

Vinoferm Acidex 250 Gram

Excl. BTW: € 3,72 Incl. BTW: € 4,50
Product code: 21150

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Vinoferm Acidex 250 Gram

Speciale ontzuurder voor het ontzuren volgens de dubbelzout-methode : een gedeelte van het sap wordt volledig ontzuurd en daarna vermengd met de rest van de wijn. Door de volledige ontzuring wordt ook appelzuur neergeslagen. Gebruiksaanwijzing meegeleverd.

Details

Vinoferm Acidex 250 Gram Speciale ontzuurder voor het ontzuren volgens de dubbelzout-methode : een gedeelte van het sap wordt volledig ontzuurd en daarna vermengd met de rest van de wijn. Door de volledige ontzuring wordt ook appelzuur neergeslagen. Gebruiksaanwijzing meegeleverd. Wanneer en hoe een ontzuurder gebruiken? Ontzuren doe je best zo vroeg mogelijk. Neerslagkalk is de meest gebruikte ontzuurder. Bij het ontzuren ontstaat er dikwijls veel schuimvorming. Gebruik daarom een voldoende ruim vat/recipiënt. Voeg de nodige hoeveelheid ontzuurder toe aan de most, roer enkele minuten en laat even rusten. Roer dan weer en laat weer rusten. Herhaal dit enkele malen tot er geen CO2 meer gevormd wordt (geen gasgeluid). Laat alles nu 12-24 uur bezinken. Hevel de most/wijn nu over zonder de witte laag onderaan.