Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

Ivm met corona hebben we op dit moment minder personeel. Uw order kan hierdoor vertraging oplopen.

Wilt u onze winkel bezoeken? Dan bent u weer welkom tot 17.00 uur

In Beek en Donk mogen wij 50 klanten ontvangen en 8 klanten in Jubbega.

Zakken van 25 kg worden arbo technisch niet meer met de pakkettendienst verstuurd, maar kunnen worden afgehaald in onze winkel. 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

Uitgelicht product.

Mooie  PC Wyeast 3463 Forbidden Fruit hoge alcohol tot 12% voor Belgian specality ale en Witbier.

artikel 1863463

Return to Previous Page

Vinoferm Acidex 250 Gram

Excl. BTW: € 3,72 Incl. BTW: € 4,50
Product code: 21150

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Vinoferm Acidex 250 Gram

Speciale ontzuurder voor het ontzuren volgens de dubbelzout-methode : een gedeelte van het sap wordt volledig ontzuurd en daarna vermengd met de rest van de wijn. Door de volledige ontzuring wordt ook appelzuur neergeslagen. Gebruiksaanwijzing meegeleverd.

Details

Vinoferm Acidex 250 Gram Speciale ontzuurder voor het ontzuren volgens de dubbelzout-methode : een gedeelte van het sap wordt volledig ontzuurd en daarna vermengd met de rest van de wijn. Door de volledige ontzuring wordt ook appelzuur neergeslagen. Gebruiksaanwijzing meegeleverd. Wanneer en hoe een ontzuurder gebruiken? Ontzuren doe je best zo vroeg mogelijk. Neerslagkalk is de meest gebruikte ontzuurder. Bij het ontzuren ontstaat er dikwijls veel schuimvorming. Gebruik daarom een voldoende ruim vat/recipiënt. Voeg de nodige hoeveelheid ontzuurder toe aan de most, roer enkele minuten en laat even rusten. Roer dan weer en laat weer rusten. Herhaal dit enkele malen tot er geen CO2 meer gevormd wordt (geen gasgeluid). Laat alles nu 12-24 uur bezinken. Hevel de most/wijn nu over zonder de witte laag onderaan.