Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Vanwege aangescherpte richtlijnen en aanwijzingen in de winkel en van het personeel kunt u bij ons winkelen. Draag hier ook uw mondkapje en houd afstand.

Wij verkopen aan bedrijf en particulier. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkels.

Nieuw in ons assortiment The Swaen mouten

Onze winkels zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10-18 uur en zaterdag van 10-17 uur

Op het moment is het erg druk met online bestellingen en geldt er een verwerking van orders van 2-4 werkdagen. Houd dus rekening met uw planning
Return to Previous Page

Vinoferm Acidex 250 Gram

Excl. BTW: € 3,72 Incl. BTW: € 4,50
Product code: 21150

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Vinoferm Acidex 250 Gram

Speciale ontzuurder voor het ontzuren volgens de dubbelzout-methode : een gedeelte van het sap wordt volledig ontzuurd en daarna vermengd met de rest van de wijn. Door de volledige ontzuring wordt ook appelzuur neergeslagen. Gebruiksaanwijzing meegeleverd.

Details

Vinoferm Acidex 250 Gram Speciale ontzuurder voor het ontzuren volgens de dubbelzout-methode : een gedeelte van het sap wordt volledig ontzuurd en daarna vermengd met de rest van de wijn. Door de volledige ontzuring wordt ook appelzuur neergeslagen. Gebruiksaanwijzing meegeleverd. Wanneer en hoe een ontzuurder gebruiken? Ontzuren doe je best zo vroeg mogelijk. Neerslagkalk is de meest gebruikte ontzuurder. Bij het ontzuren ontstaat er dikwijls veel schuimvorming. Gebruik daarom een voldoende ruim vat/recipiënt. Voeg de nodige hoeveelheid ontzuurder toe aan de most, roer enkele minuten en laat even rusten. Roer dan weer en laat weer rusten. Herhaal dit enkele malen tot er geen CO2 meer gevormd wordt (geen gasgeluid). Laat alles nu 12-24 uur bezinken. Hevel de most/wijn nu over zonder de witte laag onderaan.