White Labs WLE4000 Clarity Ferm
White Labs WLE4000 Clarity Ferm
Clarity Ferm enzymen om gluten mee te verminderen.
Clarity Ferm zal tijdens de gisting zijn werk doen.
White Labs WLE4000 Clarity Ferm
White Labs Clarity-Ferm verlaagt het glutengehalte in uw bier aanzienlijk!
Clarity Ferm zal de precipitatie van gecomplexeerde polyfenolen en eiwitten voorkomen door de gevoelige (haze-actieve) polypeptiden in het gebied waar dergelijke waterstofbinding optreedt te hydrolyseren. De specificiteit van het enzym zorgt ervoor dat geen andere bierparameters worden beïnvloed.
Dit eenvoudig te gebruiken enzym kan worden gebruikt op alle soorten brouwmaterialen en is een kosteneffectief product om silicagel of PVPP te vervangen. Voeg eenvoudig toe wanneer u gist pakt en Clarity Ferm zal zijn werk doen tijdens de gisting. Wanneer de gisting voltooid is, is de koude waas al aangepakt.
Naast het elimineren van koude waas, verlaagt Clarity Ferm het glutengehalte in bieren gemaakt met gerst en tarwe aanzienlijk. Een met Clarity-Ferm behandeld bier gemaakt van gerst of tarwe test gewoonlijk minder dan 20 ppm gluten, de huidige internationale standaard voor glutenvrij.