White labs WLP023 Burton Ale - vloeibare gist - PurePitch™ Next Generation.

€ 13,99
Op voorraad
Artikelcode
1370231
Smaken als appel, honingklaver en peer. Uitstekend voor Engelse stijlen, IPA's, bitters en pales. Geweldig voor porters en stouts. Vergistingsgraad: 69-75% Uitvlokking: Gemiddeld Vergistingstemperatuur: 20°-23°C (68°-73°F) Inhoud: 70 ml White Labs PurePitch™ Next Generation Het PurePitch™ Next Generation zakje voor hobbybrouwers is een handige en modulaire verpakking voor hobbyisten en kleinschalige brouwerijen. Hiermee voeg je een constante hoeveelheid van 7,5 miljoen cellen/ml per 19 liter (5 gallon) toe, een commercieel aanbevolen verhouding gist voor een vergisting die niet kan mislukken. Aanbevolen gebruik Heel eenvoudig! Schud het zakje goed om de inhoud te mengen, desinfecteer het zakje, draai de dop eraf en voeg de gist toe! Gebruik één zakje per 19 liter (5 gallon) Als je koud vergist (≤16 °C) of als je wort een hoge dichtheid heeft (≥ 1,072 sg (18 °P)), gebruik dan 2 zakjes per 19 l. Als je koud vergist en je wort heeft een hoge dichtheid, gebruik dan 3 zakjes per 19 l. Wil je op maat berekenen hoeveel gist je nodig hebt voor jouw brouwsel? Neem dan een kijkje op https://yeastman.com/calculator.
White Labs WLP023 Burton Ale

Deze gist is afkomstig van de beroemde stadsbrouwerij Burton Upon Trent in Engeland. Deze gist zit vol met karakter. Het biedt heerlijke subtiele fruitige smaken zoals appel, honing en peer. Geweldig voor alle Engels stijlen, IPA's, bitters, en Pales. Uitstekend in Porters en Stouts.

Uitvlokking: gemiddeld
Vergistingsgraad: 69-75%
Optimale temperatuur: 20-22°C
Alcohol tolerantie: gemiddeld
Smaken als appel, honingklaver en peer. Uitstekend voor Engelse stijlen, IPA's, bitters en pales. Geweldig voor porters en stouts.

Vergistingsgraad: 69-75%
Uitvlokking: Gemiddeld
Vergistingstemperatuur: 20°-23°C (68°-73°F)
Inhoud: 70 ml

White Labs PurePitch™ Next Generation
Het PurePitch™ Next Generation zakje voor hobbybrouwers is een handige en modulaire verpakking voor hobbyisten en kleinschalige brouwerijen. Hiermee voeg je een constante hoeveelheid van 7,5 miljoen cellen/ml per 19 liter (5 gallon) toe, een commercieel aanbevolen verhouding gist voor een vergisting die niet kan mislukken.

Aanbevolen gebruik
Heel eenvoudig! Schud het zakje goed om de inhoud te mengen, desinfecteer het zakje, draai de dop eraf en voeg de gist toe!

Gebruik één zakje per 19 liter (5 gallon)
Als je koud vergist (≤16 °C) of als je wort een hoge dichtheid heeft (≥ 1,072 sg (18 °P)), gebruik dan 2 zakjes per 19 l.
Als je koud vergist en je wort heeft een hoge dichtheid, gebruik dan 3 zakjes per 19 l.
Wil je op maat berekenen hoeveel gist je nodig hebt voor jouw brouwsel? Neem dan een kijkje op https://yeastman.com/calculator.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan