White Labs WLP675 Malolactic Bacteria I vloeibare gist PurePitch™ Next Generation.

€ 13,99
Op voorraad
Artikelcode
1376751
Gebruikt om appelzuur om te zetten in melkzuur, wat de zuurtegraad van de wijn doet dalen en helpt rondere eindsmaken te creëren. Gebruiksklare gist Complexer smaakprofiel dan droge gist Erg gebruiksvriendelijk Vergisting kan niet mislukken Tot 94,9% viabiliteit na 6 maanden Gebruikt om appelzuur om te zetten in melkzuur, wat de zuurtegraad van de wijn doet dalen en helpt rondere eindsmaken te creëren. Vergistingstemperatuur: 21°C (>70°F) Inhoud: 70 ml White Labs PurePitch™ Next Generation Het PurePitch™ Next Generation zakje voor hobbybrouwers is een handige en modulaire verpakking voor hobbyisten en kleinschalige brouwerijen. Hiermee voeg je een constante hoeveelheid van 7,5 miljoen cellen/ml per 19 liter (5 gallon) toe, een commercieel aanbevolen verhouding gist voor een vergisting die niet kan mislukken. Aanbevolen gebruik Heel eenvoudig! Schud het zakje goed om de inhoud te mengen, desinfecteer het zakje, draai de dop eraf en voeg de gist toe! Gebruik één zakje per 19 liter (5 gallon) Als je koud vergist (≤16 °C) of als je wort een hoge dichtheid heeft (≥ 1,072 sg (18 °P)), gebruik dan 2 zakjes per 19 l. Als je koud vergist en je wort heeft een hoge dichtheid, gebruik dan 3 zakjes per 19 l. Wil je op maat berekenen hoeveel gist je nodig hebt voor jouw brouwsel? Neem dan een kijkje op https://yeastman.com/calculator.
Gebruikt om appelzuur om te zetten in melkzuur, wat de zuurtegraad van de wijn doet dalen en helpt rondere eindsmaken te creëren.


Gebruiksklare gist
Complexer smaakprofiel dan droge gist
Erg gebruiksvriendelijk
Vergisting kan niet mislukken
Tot 94,9% viabiliteit na 6 maanden
Gebruikt om appelzuur om te zetten in melkzuur, wat de zuurtegraad van de wijn doet dalen en helpt rondere eindsmaken te creëren.

Vergistingstemperatuur: 21°C (>70°F)
Inhoud: 70 ml

White Labs PurePitch™ Next Generation
Het PurePitch™ Next Generation zakje voor hobbybrouwers is een handige en modulaire verpakking voor hobbyisten en kleinschalige brouwerijen. Hiermee voeg je een constante hoeveelheid van 7,5 miljoen cellen/ml per 19 liter (5 gallon) toe, een commercieel aanbevolen verhouding gist voor een vergisting die niet kan mislukken.

Aanbevolen gebruik
Heel eenvoudig! Schud het zakje goed om de inhoud te mengen, desinfecteer het zakje, draai de dop eraf en voeg de gist toe!

Gebruik één zakje per 19 liter (5 gallon)
Als je koud vergist (≤16 °C) of als je wort een hoge dichtheid heeft (≥ 1,072 sg (18 °P)), gebruik dan 2 zakjes per 19 l.
Als je koud vergist en je wort heeft een hoge dichtheid, gebruik dan 3 zakjes per 19 l.
Wil je op maat berekenen hoeveel gist je nodig hebt voor jouw brouwsel? Neem dan een kijkje op https://yeastman.com/calculator.

Op bestelling leverbaar.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan