Wyeast 5526 Brettanomyces lambicus

€ 19,10
Op voorraad
Artikelcode
1865526

Wyeast 5526 Brettanomyces lambicus

Dit is een wilde giststam, geïsoleerd uit Belgische lambiekbieren. Het produceert een kersachtige smaak en zuurheid in combinatie met een duidelijk "Brett" -karakter. Een flesje kan zich vormen in flessen of vaten. Om het klassieke Belgische karakter te produceren, werkt deze soort het beste samen met andere gist- en melkzuurbacteriën. Het vereist over het algemeen 3-6 maanden rijping om de smaakkenmerken volledig te ontwikkelen.

Flocculatie: gemiddeld
Demping: zeer hoog
Temperatuurbereik: 60-75 ° F (15-24 ° C)
Alcoholtolerantie: ongeveer 12% ABV

Berliner Weisse
Vlaams Rood Ale
Fruit Lambic
Geuze
Straight (Unblended) Lambic

Wyeast 5526 Brettanomyces lambicus

Dit is een wilde giststam, geïsoleerd uit Belgische lambiekbieren. Het produceert een kersachtige smaak en zuurheid in combinatie met een duidelijk "Brett" -karakter. Een flesje kan zich vormen in flessen of vaten. Om het klassieke Belgische karakter te produceren, werkt deze soort het beste samen met andere gist- en melkzuurbacteriën. Het vereist over het algemeen 3-6 maanden rijping om de smaakkenmerken volledig te ontwikkelen.

Flocculatie: gemiddeld
Demping: zeer hoog
Temperatuurbereik: 60-75 ° F (15-24 ° C)
Alcoholtolerantie: ongeveer 12% ABV

Berliner Weisse
Vlaams Rood Ale
Fruit Lambic
Geuze
Straight (Unblended) Lambic

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan