Wyeast 5112 Brettanomyces Bruxellensis activator (XL)

€ 15,99
Op voorraad
Artikelcode
1865112

Wyeast Brettanomyces Bruxellensis 5112  activator. 

Uitvlokking: laag.
Vergistingsgraad: 80 %.
Temperatuur: 15-24 °C.  
Alcohol Tolerantie: ongeveer 12 %.  
Biersoorten: Lambics, Geuze, Fruit lambic, Flanders Red Ale.

Profiel: Geïsoleerd uit de Engelse “stock ale”. Deze gist produceert een mild Brett-karakter met hoofdzakelijk toetsen van tropisch fruit en ananas. Vergist best in wort met een verlaagde pH nadat de eerste gisting gestart is. Kan een vlies ontwikkelen in flessen of vaten. Wordt vooral gebruikt met andere gisten en melkzuurbacteriën.

Wyeast Brettanomyces Bruxellensis 5112 activator. 

Uitvlokking: laag. 
Vergistingsgraad: 80 %. 
Temperatuur: 15-24 °C.  
Alcohol Tolerantie: ongeveer 12 %.  
Biersoorten: Lambics, Geuze, Fruit lambic, Flanders Red Ale.

Profiel: Geïsoleerd uit de Engelse “stock ale”. Deze gist produceert een mild Brett-karakter met hoofdzakelijk toetsen van tropisch fruit en ananas. Vergist best in wort met een verlaagde pH nadat de eerste gisting gestart is. Kan een vlies ontwikkelen in flessen of vaten. Wordt vooral gebruikt met andere gisten en melkzuurbacteriën.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan