Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. Op maandag zijn we gesloten.
wij zoeken leuke collega's (zie vacature).

Mede en sake Wyeast gisten volop op voorraad.

We hebben weer volop marmello nr 1 en 2.

Return to Previous Page

Yeast The Practical Guide to Beer Fermentation

Excl. BTW: € 18,30 Incl. BTW: € 19,95
Product code: 29201

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Yeast The Practical Guide to Beer Fermentation

The Practical Guide to Beer Fermentation
Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff
Taal: Engels

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is een waardevolle bron voor brouwers van alle niveaus. De auteurs schrijven deskundig over de selectie en opslag van gist, hoe je een gistcultuur maakt en verwerkt en over de kunst van het spoelen en wassen van gistculturen. Het boek bevat hoofdstukken over het opzetten van een gistlaboratorium, de beginselen van het gistingsproces en hoe dat je bier beïnvloedt, aangevuld met stapsgewijze procedures, lijsten met uitrustingen en een gids om problemen op te lossen.

Details

Yeast The Practical Guide to Beer Fermentation The Practical Guide to Beer Fermentation Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff Taal: Engels Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is een waardevolle bron voor brouwers van alle niveaus. De auteurs schrijven deskundig over de selectie en opslag van gist, hoe je een gistcultuur maakt en verwerkt en over de kunst van het spoelen en wassen van gistculturen. Het boek bevat hoofdstukken over het opzetten van een gistlaboratorium, de beginselen van het gistingsproces en hoe dat je bier beïnvloedt, aangevuld met stapsgewijze procedures, lijsten met uitrustingen en een gids om problemen op te lossen.