Bier kruiden

Bierkruiden

Bierkruiden laten u creatief zijn met bier brouwen! Aan de hand van bierkruiden kan u een unieke smaak geven aan het bier en het echt uw eigen bier maken. Maar let wel op: gebruik de bierkruiden wel gedoseerd, de bierkruiden hebben namelijk in het algemeen een overheersende smaak. U gebruikt de bierkruiden in het laatste deel van het kookproces van de wort toegevoegd. We hebben in ons assortiment vele verschillende bierkruiden die het mogelijk maken om uw bier een zoete afdronk te geven of juist een verfrissende. Benieuwd naar al onze bierkruiden? Kijk snel verder!

Lees meer

Bierkruiden gebruiken

U kan in principe elke soort bierkruiden gebruiken die u wilt in het bier. Wil u veel schuim op uw bier? Dan kan u beter vettige bierkruiden achterwege laten omdat deze het schuimen verstoren. Verder wil u natuurlijk wel een smaakvol bier maken! Als u zo, maar alle bierkruiden bij elkaar gooit, zal dit wellicht niet zo zijn. Net als bij het koken moet u goed nadenken over welke bierkruiden u combineert met elkaar. Het helpt daarom om eerst de bierkruiden te mengen en vervolgens eerst zelf even te ruiken. Ruiken de bierkruiden in combinatie goed? Dan zullen ze in het bier waarschijnlijk ook goed smaken. Probeer het zelf uit en haal uw bierkruiden in huis.

Bierkruiden bestellen

Heeft u een keuze gemaakt? Bestel dan gemakkelijk uw bierkruiden online via onze webshop. Heeft u vragen over de verschillende bierkruiden of over andere artikelen in ons assortiment? Neem gerust met ons contact op! We helpen u graag verder met advies die aansluit op uw wensen. Wil u inspiratie opdoen over de mogelijkheden van bier brouwen? We hebben verschillende bierbrouw boeken die wellicht interessant zijn. Zelf bier brouwen doet u met de artikelen van Unibrew!

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina