Gistingsflessen

Gistingsflessen

Tijdens het brouwen van uw eigen bier is vergisten een belangrijk onderdeel. Het is eenvoudig om uw bier te vergisten aan de hand van onze gistingsflessen. Deze Gistingsflessen zijn ervoor gemaakt om het vergisten van uw bier beter te laten verlopen. Tijdens het vergisten van uw bier zal er een hoop koolzuur ontstaan. Dit koolzuur moet echter ook verwijderd worden. Dit kunt u doen door een gistingsfles te combineren met een waterslot. Hierdoor kan het koolzuur makkelijker ontsnappen uit de gistingsfles. Daarnaast zorgt het ervoor dat er geen zuurstof in de gistingsfles komt. Dit is erg belangrijk voor de smaak die uw eigen bier aan het einde van de proces heeft. Zuurstof vermindert namelijk de smaak. Dat is natuurlijk niet wat u wilt.

Lees meer

Op de juiste manier vergisten aan de hand van gistingsflessen

Tijdens het vergisten van uw bier is het erg belangrijk dat uw gistingsfles de juiste temperatuur heeft. De temperatuur van gistingsfles moet liggen tussen de 18 en 25 graden Celsius. Zet daarom tijdens het vergisten uw gistingsfles in een kamer of kast waar het ongeveer deze temperatuur heeft. Heeft u moeite om de gistingsfles op de juiste temperatuur te houden? Dan kunt u het bier ook laten vergisten met onze temperatuurregeling. Hierdoor is de gistingsfles altijd op de juiste temperatuur. Aan het begin zal het vergisten in de gistingsfles rustig beginnen. Na iets meer dan een dag zal het bier pas echt goed gaan gisten en weet u dat u goed op weg bent.

Gistingsflessen bestellen bij Unibrew

Bij Unibrew hebben we een groot assortiment aan gistingsflessen die u kunnen helpen bij het maken van uw eigen bier. De gistingsflessen zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Zo kunt voor een grote gistingsfles kiezen waar u veel bier tegelijk in kunt vergisten. Dit maakt het brouwen van bier een stuk makkelijker. Heeft u een vraag over één van onze gistingsflessen of heeft u nog steeds geen idee wat een gistingsfles is? Neem gerust contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina