Suikers

Suikers

Zonder suiker heb je geen bier. In elke soort bier zitten suikers die helpen bij de smaak van het bier. Bij het brouwen van je eigen bier is het eigenlijk niet nodig om suikers toe te voegen. Tijdens het brouwen van bier komen namelijk al genoeg suikers vrij die genoeg smaak geven. Toch kunt u ervoor kiezen om suiker toe te voegen aan uw bier. Er zijn verschillende situaties te bedenken die ervoor zorgen dat u suikers moet toevoegen. Bij Unibrew hebben we een groot aanbod aan verschillende soorten suikers die u zou kunnen toevoegen aan het bier. Daarnaast bieden we de verschillende soorten suikers ook aan in verschillende vormen. We hebben kleine korrels tot grote brokken suiker.

Lees meer

Waarom suiker toevoegen?

De meest voor de hand liggende reden is het verhogen van de SG waarde van het bier. Als de SG waarde van het bier te laat is, kunt er altijd voor kiezen om een beetje suiker toe te voegen. Het is wel belangrijk dat dit suikers zijn die vergistbaar zijn. Anders gaan de suikers opnieuw verloren tijdens het vergistingsproces. Daarnaast is het toevoegen van suikers ook handig als u graag een zwaardere bier wilt brouwen. Kristalsuiker zorgt er namelijk voor dat het alcoholpercentage stijgt zonder dat de smaak van het bier zoeter wordt. Als je het bier wel een stuk zoeter wilt maken, kunt u gebruik maken van vergistbare suikers.

Bestel uw suikers bij Unibrew

U kunt aan de hand van suikers dus de smaak van uw bier aanpassen. Naast suikers hebben we nog andere producten die kunnen helpen bij het aanpassen van het smaak van uw bier. Zo kunt u tijdens het brouwproces bier kruiden toevoegen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat u kijkt naar de soort hop die u gebruikt. Wilt u graag suikers toevoegen aan uw bier? Bestel ze uw suikers dan bij Unibrew. Door ons grote aanbod aan suikers hebben we altijd wel de soort suiker die u zoekt.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina