Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

In verband met grote orderverwerking levertijden van  2-4 werkdagen. 

Afhaalorders alleen af te halen na een te ontvangen afhaalbericht.

Zakken van 25 kg worden arbo technisch niet meer met de pakkettendienst verstuurd, maar kunnen worden afgehaald in onze winkel. 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

Return to Previous Page

Fruitpers type 20: inhoud 10 liter kantelbaar en RVS onderstel.

Excl. BTW: € 276,86 Incl. BTW: € 335,00
Product code: 160642

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Fruitpers type 20: inhoud 10 liter kantelbaar en RVS onderstel.

Fruitpers type 20: inhoud 10 liter kantelbaar en RVS onderstel.
Persen, een extractiemethode waarbij druk wordt uitgeoefend op de pulp. Hierdoor wordt het sap eruit geperst.
Persen van de pulp geeft een hogere sapopbrengst dan persen van de hele vrucht.
Het persen van de pulp kunnen we vergelijken met het uitknijpen van een spons, de structuur blijft behouden terwijl het sap door de kanaaltjes afloopt. Persen moet altijd langzaam gebeuren, het sap moet er regelmatig uit lopen. De hoogte van de persdruk is minder belangrijk dan het trapsgewijze verhogen van de druk met korte tijdsintervallen.
Verhoog de persdruk pas wanneer de uitlopende sapstroom ophoudt.
Al te zwaar persen op het laatst levert veel tannine op . Het verdient aanbeveling een perszak te gebruiken, omdat anders de pulp in alle hoeken en gaten wordt geperst.

Details

Fruitpers type 20: inhoud 10 liter kantelbaar en RVS onderstel. Persen, een extractiemethode waarbij druk wordt uitgeoefend op de pulp. Hierdoor wordt het sap eruit geperst. Persen van de pulp geeft een hogere sapopbrengst dan persen van de hele vrucht. Het persen van de pulp kunnen we vergelijken met het uitknijpen van een spons, de structuur blijft behouden terwijl het sap door de kanaaltjes afloopt. Persen moet altijd langzaam gebeuren, het sap moet er regelmatig uit lopen. De hoogte van de persdruk is minder belangrijk dan het trapsgewijze verhogen van de druk met korte tijdsintervallen. Verhoog de persdruk pas wanneer de uitlopende sapstroom ophoudt. Al te zwaar persen op het laatst levert veel tannine op . Het verdient aanbeveling een perszak te gebruiken, omdat anders de pulp in alle hoeken en gaten wordt geperst.