Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
In verband met de lock down zijn we genoodzaakt om onze fysieke winkels te sluiten per 14-12-2020. Hierdoor hebben we een verlooptijd van 3-4 werkdagen tot verzending

Wij doen ons uiterste best alle orders zo snel mogelijk te verzenden. Gelieve daar rekening mee te houden!

Voor afhaalorders geldt; Afhalen alleen voor bedrijven, na het ontvangen van een afhaalbericht en de order moet on-line zijn voldaan

Helaas zijn we gesloten voor particulieren afhalingen in verband met de lockdown.

Nieuw in ons assortiment The Swaen Mouten

Return to Previous Page

Kefir per 3 stuks

Excl. BTW: € 7,98 Incl. BTW: € 8,70
Product code: 32116

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Kefir per 3 stuks

Ter vervanging van yoghurt wordt ook wel kefi, het zogenaamde yoghurt-plantje, gebruikt.wat smaak betreft lijkt het er enigzins op, maar veder heeft het totaal niets met yoghurt te maken. Kefirmelk,zo zullen we deze,,yoghurt`` maar noemen,is eenvoudig te maken.men heeft er alleen een kefirkultuur voor nodig. De kweektijd is 24 uur. gedurende deze tijd moet de melk een temperatuur hebben van ongeveer 20-22 graden. Na de kweektijd, als de verzuring tot stand gekomen is, is de kefirmelk bij 5 graden .Ongeveer 5 dagen houdbaar. Bij 10 graden . slechts 3 dagen. Een goede hygiëne is bij het zelf kweken van kefier zeer zeker vereist.als men de poederkultuur gebruikt, moet men deze overenten door 3 eetlepels kefirmelk van de laatste bereiding voor het enten van een nieuwe liter melk.als de kefirmelk in de koelkast bewaard wordt, kan men met tussen posen van maximaal 3 - 5 dagen overenten.

Details

Kefir per 3 stuks Ter vervanging van yoghurt wordt ook wel kefi, het zogenaamde yoghurt-plantje, gebruikt.wat smaak betreft lijkt het er enigzins op, maar veder heeft het totaal niets met yoghurt te maken. Kefiermelk,zo zullen we deze,,yoghurt`` maar noemen,is eenvoudig te maken.men heeft er alleen een kefirkultuur voor nodig. De kweektijd is 24 uur. gedurende deze tijd moet de melk een temperatuur hebben van ongeveer 20-22 graden. Na de kweektijd, als de verzuring tot stand gekomen is, is de kefirmelk bij 5 graden .Ongeveer 5 dagen houdbaar. Bij 10 graden . slechts 3 dagen. Een goede hygiëne is bij het zelf kweken van kefir zeer zeker vereist.als men de poederkultuur gebruikt, moet men deze overenten door 3 eetlepels kefirmelk van de laatste bereiding voor het enten van een nieuwe liter melk.als de kefirmelk in de koelkast bewaard wordt, kan men met tussen posen van maximaal 3 - 5 dagen overenten.