Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. Op maandag zijn we gesloten.
wij zoeken leuke collega's (zie vacature).

Ivm vakantietijd kan het zijn dat de orders er wat langer over doen dan u van ons bent gewend.

Mede en sake Wyeast gisten volop op voorraad.

We hebben weer volop marmello nr 1 en 2.

Return to Previous Page

Kefir per 3 stuks

Excl. BTW: € 7,98 Incl. BTW: € 8,70
Product code: 32116

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Productinformatie:

Kefir per 3 stuks

Ter vervanging van yoghurt wordt ook wel kefi, het zogenaamde yoghurt-plantje, gebruikt.wat smaak betreft lijkt het er enigzins op, maar veder heeft het totaal niets met yoghurt te maken. Kefirmelk,zo zullen we deze,,yoghurt`` maar noemen,is eenvoudig te maken.men heeft er alleen een kefirkultuur voor nodig. De kweektijd is 24 uur. gedurende deze tijd moet de melk een temperatuur hebben van ongeveer 20-22 graden. Na de kweektijd, als de verzuring tot stand gekomen is, is de kefirmelk bij 5 graden .Ongeveer 5 dagen houdbaar. Bij 10 graden . slechts 3 dagen. Een goede hygiëne is bij het zelf kweken van kefier zeer zeker vereist.als men de poederkultuur gebruikt, moet men deze overenten door 3 eetlepels kefirmelk van de laatste bereiding voor het enten van een nieuwe liter melk.als de kefirmelk in de koelkast bewaard wordt, kan men met tussen posen van maximaal 3 - 5 dagen overenten.

Details

Kefir per 3 stuks Ter vervanging van yoghurt wordt ook wel kefi, het zogenaamde yoghurt-plantje, gebruikt.wat smaak betreft lijkt het er enigzins op, maar veder heeft het totaal niets met yoghurt te maken. Kefiermelk,zo zullen we deze,,yoghurt`` maar noemen,is eenvoudig te maken.men heeft er alleen een kefirkultuur voor nodig. De kweektijd is 24 uur. gedurende deze tijd moet de melk een temperatuur hebben van ongeveer 20-22 graden. Na de kweektijd, als de verzuring tot stand gekomen is, is de kefirmelk bij 5 graden .Ongeveer 5 dagen houdbaar. Bij 10 graden . slechts 3 dagen. Een goede hygiëne is bij het zelf kweken van kefir zeer zeker vereist.als men de poederkultuur gebruikt, moet men deze overenten door 3 eetlepels kefirmelk van de laatste bereiding voor het enten van een nieuwe liter melk.als de kefirmelk in de koelkast bewaard wordt, kan men met tussen posen van maximaal 3 - 5 dagen overenten.