Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!


   Zaterdag 2 juli 10% korting in de winkel in Beek en Donk. 

Locatie Jubbega op Maandag en Zaterdag gesloten.

 

Zakken van 25 kg worden arbo technisch niet meer met de pakkettendienst verstuurd, maar kunnen worden afgehaald in onze winkel. 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

*Bepaalde artikelen uitgesloten Niet geldig op verzendkosten en artikelen die op bestelling zijn.

Return to Previous Page

Kefir per stuk

Excl. BTW: € 2,75 Incl. BTW: € 3,00
Product code: 32114

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Productinformatie:

Kefir per stuk

Ter vervanging van yoghurt wordt ook wel kefi, het zogenaamde yoghurt-plantje, gebruikt.wat smaak betreft lijkt het er enigzins op, maar veder heeft het totaal niets met yoghurt te maken. Kefirmelk,zo zullen we deze,,yoghurt`` maar noemen,is eenvoudig te maken.men heeft er alleen een kefirkultuur voor nodig. De kweektijd is 24 uur. gedurende deze tijd moet de melk een temperatuur hebben van ongeveer 20-22 graden. Na de kweektijd, als de verzuring tot stand gekomen is, is de kefirmelk bij 5 graden .Ongeveer 5 dagen houdbaar. Bij 10 graden . slechts 3 dagen. Een goede hygiëne is bij het zelf kweken van kefier zeer zeker vereist.als men de poederkultuur gebruikt, moet men deze overenten door 3 eetlepels kefirmelk van de laatste bereiding voor het enten van een nieuwe liter melk.als de kefirmelk in de koelkast bewaard wordt, kan men met tussen posen van maximaal 3 - 5 dagen overenten.

Details

Kefir per stuk. Ter vervanging van yoghurt wordt ook wel kefi, het zogenaamde yoghurt-plantje, gebruikt.wat smaak betreft lijkt het er enigzins op, maar veder heeft het totaal niets met yoghurt te maken. Kefirmelk,zo zullen we deze,,yoghurt`` maar noemen,is eenvoudig te maken.men heeft er alleen een kefirkultuur voor nodig. De kweektijd is 24 uur. gedurende deze tijd moet de melk een temperatuur hebben van ongeveer 20-22 graden. Na de kweektijd, als de verzuring tot stand gekomen is, is de kefirmelk bij 5 graden .Ongeveer 5 dagen houdbaar. Bij 10 graden . slechts 3 dagen. Een goede hygiëne is bij het zelf kweken van kefier zeer zeker vereist.als men de poederkultuur gebruikt, moet men deze overenten door 3 eetlepels kefirmelk van de laatste bereiding voor het enten van een nieuwe liter melk.als de kefirmelk in de koelkast bewaard wordt, kan men met tussen posen van maximaal 3 - 5 dagen overenten.