Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

                                                                                                                                                                                                                            Het is druk op de site ivm het oogstseizoen, Uw order is langer onderweg dan u van ons bent gewend.

                                                                                                                                                                                                                                                    Houd hier rekening mee met uw planning.

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Omega gisten weer volop op voorraad vanaf €12,50 per stuk.

Return to Previous Page

Leb Stremsel 250 ml,

Excl. BTW: € 12,80 Incl. BTW: € 13,95
Product code: 32082

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Stremsel 250 ml.


Het beste, zuiverste lebstremsel, is een enzymenpreparaat dat verkregen wordt uit de lebmaag van nuchtere kalveren.
stremsel heeft de funktie om de melk te laten stremmen voor de kaasbereiding.
Als omschrijving hiervan stelden we dat dit betekende, dat de vaste bestanddelen van de melk gescheiden worden van de vloeibare.Ook voor de rijping van de kaas is stremsel heel belangrijk
Dosis: harde kaas 3-4 druppels per liter melk. Zachte kaas 1 druppel per liter melk
koel en donker bewaren

Details

Stremsel 250 ml. Het beste, zuiverste lebstremsel, is een enzymenpreparaat dat verkregen wordt uit de lebmaag van nuchtere kalveren. stremsel heeft de funktie om de melk te laten stremmen voor de kaasbereiding. Als omschrijving hiervan stelden we dat dit betekende, dat de vaste bestanddelen van de melk gescheiden worden van de vloeibare.Ook voor de rijping van de kaas is stremsel heel belangrijk Dosis: harde kaas 3-4 druppels per liter melk. Zachte kaas 1 druppel per liter melk koel en donker bewaren