PLAATO - digitaal waterslot

€ 149,00
Op voorraad
Artikelcode
281381
PLAATO is een totaal nieuwe manier om je aan gang zijnde vergisting te analyseren. Het is een geavanceerd digitaal waterslot dat continu de CO2-stroom uit je brouwsel meet en omzet in informatie over het soortelijk gewicht, de vergistingsactiviteit, het alcoholpercentage en de omgevingstemperatuur.

De informatie wordt via wifi naar de PLAATO-smartphone-app verzonden en dit alles is 100% niet-invasief. Alle gegevens worden opgeslagen voor later gebruik, zodat de brouwer over alle nodige hulpmiddelen beschikt om elk detail van de verschillende brouwsels bij te houden en over de mogelijkheid om consistentie te behouden - of wijzigingen aan te brengen - in nieuwe batches bier.

Met de PLAATO-app kun je een of meerdere apparaten op je interface aansluiten:

SG-schattingen
Controleer hoe de gist zich een weg door het wort baant. PLAATO meet de exacte hoeveelheid CO2 die de vergisting heeft gegenereerd. Het soortelijk gewicht wordt op basis hiervan geschat en naar de app verzonden, zodat je het proces uit de eerste hand kunt volgen.

Activiteit
Ken de gistingsactiviteit op een bepaald moment. PLAATO maakt gebruik van de bellen van de vergisting om de activiteit van je brouwsel te volgen. Door elke afzonderlijke bel nauwkeurig te tellen, kan het proces volledig worden gevolgd en is het niet-invasief.

Analyse
Genereer vergistingsrapporten van elke batch. Elke batch is uniek. PLAATO haalt gegevens uit en analyseert elk stukje beschikbare informatie, zodat je uitgebreid inzicht krijgt in het vergistingsproces. De 'Geavanceerde' en 'Belangrijkste meetgegevens'-modus is een functie.

Grootte en gewicht

Hoogte: 160 mm
Diameter: 44 mm
Gewicht: 150 gram
Elektronica

Ingebouwde wifi
3 indicatieleds om de CO2-druk te tonen
Digitale temperatuursensor
Communiceert met app via internet
Technologie

Niet-invasieve infraroodsensoren
Tritan® BPA-vrije hoogwaardige kunststof
Voeding via USB
  Geheugen

Biedt en bewaart gegevens over: het soortelijk gewicht, de temperatuur en de vergistingsactiviteit. Biedt ook een tijdsanalyse met gedetailleerde gegevens over het volledige vergistingsproces.
Overige informatie

Maximaal brouwvolume 50 l
Waterdicht en gemakkelijk te wassen
Toont OG of Plato, Celsius of Fahrenheit
Heeft pluggen nodig met een gat van 9 mm

 

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan