Pouch-Up® apfelsaft 3 liter

€ 2,95
Op voorraad
Artikelcode
41808
Pouch-Up® De Pouch-Up®, aantrekkelijk en modern, is een innovatief verpakkingsconcept ontworpen om de houdbaarheid van sap te verlengen. De zelfstandig rechtop staande zak (pouch) is vervaardigd uit hoogwaardige zuurstofbarrièrefolies, hierdoor wordt de vloeistof behouden en wordt contaminatie door lucht voorkomen. De vloeistof wordt afgegeven via de high performance Vitop® kraan (Compact of Standaard). Door de combinatie van pouch en kraan wordt het product beschermd tegen licht, zuurstof en beschadiging, waardoor de houdbaarheid zowel voor als na opening verlengd wordt. De Pouch-Up® is onbreekbaar en toch lichtgewicht en heeft een kleine CO2-voetafdruk in vergelijking met glazenflessen en PET-flessen. Pouch-Up® kan op hoge kwaliteit worden bedrukt, zodat kleuren en grafische afbeeldingen ingezet kunnen worden om de aandacht van de consument in de winkelomgeving te trekken. Het biedt maximaal gemak voor de consument omdat ze gemakkelijk te vervoeren, gemakkelijk op te bergen, eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk weg te gooien zijn.
Pouch-Up®
De Pouch-Up®, aantrekkelijk en modern, is een innovatief verpakkingsconcept ontworpen om de houdbaarheid van sap te verlengen.

De zelfstandig rechtop staande zak (pouch) is vervaardigd uit hoogwaardige zuurstofbarrièrefolies, hierdoor wordt de vloeistof behouden en wordt contaminatie door lucht voorkomen.

De vloeistof wordt afgegeven via de high performance Vitop® kraan (Compact of Standaard). Door de combinatie van pouch en kraan wordt het product beschermd tegen licht, zuurstof en beschadiging, waardoor de houdbaarheid zowel voor als na opening verlengd wordt.

De Pouch-Up® is onbreekbaar en toch lichtgewicht en heeft een kleine CO2-voetafdruk in vergelijking met glazenflessen en PET-flessen.

Pouch-Up® kan op hoge kwaliteit worden bedrukt, zodat kleuren en grafische afbeeldingen ingezet kunnen worden om de aandacht van de consument in de winkelomgeving te trekken. Het biedt maximaal gemak voor de consument omdat ze gemakkelijk te vervoeren, gemakkelijk op te bergen, eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk weg te gooien zijn. breedte 25 cm
hoogte 31 cm
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan