Dingemans Green Pale Ale mout 9 EBC 5 Kg

€ 15,95
Op voorraad
Artikelcode
26857
Dingemans Green Pale Ale mout 9 EBC 5 Kg Onze Green Pale Ale MD-mout is gemaakt van de beste 2-rijige Europese natuurlijk geteelde zomergerst. Het is volledig gemodificeerd en wordt langer en intenser gedroogd dan onze natuurlijk geteelde Pilsen MD-mout. Het geeft een gouden kleur, een complex moutig karakter en een voortreffelijke body aan het eindproduct. Dankzij optimale week- en kiemomstandigheden is een homogene modificatie verzekerd. Hierdoor kan onze Organic Pale Ale MD-mout worden gebruikt in 1- of meerstaps-maischen. Lage eiwit- en glucaangehalten zorgen ook voor een gemakkelijke klaring en een hoge extractie-efficiëntie. Door zijn hoge enzymatische activiteit kan deze natuurlijk geteelde geëestmout gebruikt worden voor tot 100% van de graanrekening in alle biersoorten.
Dingemans Green Pale Ale mout 9 EBC 5 Kg

Onze Green Pale Ale MD-mout is gemaakt van de beste 2-rijige Europese natuurlijk geteelde zomergerst. Het is volledig gemodificeerd en wordt langer en intenser gedroogd dan onze natuurlijk geteelde Pilsen MD-mout. Het geeft een gouden kleur, een complex moutig karakter en een voortreffelijke body aan het eindproduct.Dankzij optimale week- en kiemomstandigheden is een homogene modificatie verzekerd. Hierdoor kan onze Organic Pale Ale MD-mout worden gebruikt in 1- of meerstaps-maischen. Lage eiwit- en glucaangehalten zorgen ook voor een gemakkelijke klaring en een hoge extractie-efficiëntie.Door zijn hoge enzymatische activiteit kan deze natuurlijk geteelde geëestmout gebruikt worden voor tot 100% van de graanrekening in alle biersoorten.
Meer informatie
EBC9
MouterijDingemans
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan