DoubleSnake Vodka Turbo c-star
€ 3,25
Niet op voorraad
Artikelcode
18507
DoubleSnake Vodka Turbo bevat een zeer neutrale gist, gespecialiseerd in zuivere fermentatie met een hoog alcoholpercentage. Er is ook een glucoamylase enzym aanwezig voor het verwerken afbraak van zetmeel uit grondstoffen, normaal gebruikelijk voor het fermenteren van batch bij wodka destilleren.
Gebruiksaanwijzing:
Vul een ontsmette gistingsvat met 10 liter lauwwarmwater. Gebruik geen water met een temperatuur boven de 40 graden. Voeg 6 of 8 kilo kristalsuiker toe en roer met een ontsmette spaan zolang totdat de suiker geheel is opgelost. Hierna aanvullen met water tot 25 liter. De temperatuur moet nu ca. 25 graden zijn. Gist toevoegen en het vat afsluiten met een waterslot.Vergistingstijd ca.2 tot 10dagen naar gelang de hoeveelheid kristalsuiker en temperatuur. alcoholpercentage ca 14% 6 kg suiker. 20% 8 kg suiker 9 kg 21%.
Bij het vergisten van 9 kg suiker en bereiken van 21% alcohol. Temperatuurregeling vereist.
( U moet kunnen koelen anders raakt de gist oververhit.)
DoubleSnake Vodka Turbo bevat een zeer neutrale gist, gespecialiseerd in zuivere fermentatie met een hoog alcoholpercentage. Er is ook een glucoamylase enzym aanwezig voor het verwerken afbraak van zetmeel uit grondstoffen, normaal gebruikelijk voor het fermenteren van batch bij wodka destilleren.
Gebruiksaanwijzing:
Vul een ontsmette gistingsvat met 10 liter lauwwarmwater. Gebruik geen water met een temperatuur boven de 40 graden. Voeg 6 of 8 kilo kristalsuiker toe en roer met een ontsmette spaan zolang totdat de suiker geheel is opgelost. Hierna aanvullen met water tot 25 liter. De temperatuur moet nu ca. 25 graden zijn. Gist toevoegen en het vat afsluiten met een waterslot.Vergistingstijd ca.2 tot 10dagen naar gelang de hoeveelheid kristalsuiker en temperatuur. alcoholpercentage ca 14% 6 kg suiker. 20% 8 kg suiker 9 kg 21%.
Bij het vergisten van 9 kg suiker en bereiken van 21% alcohol. Temperatuurregeling vereist.
( U moet kunnen koelen anders raakt de gist oververhit.)
Gebruiksaanwijzing:
Vul een ontsmette gistingsvat met 10 liter lauwwarmwater. Gebruik geen water met een temperatuur boven de 40 graden. Voeg 6 of 8 kilo kristalsuiker toe en roer met een ontsmette spaan zolang totdat de suiker geheel is opgelost. Hierna aanvullen met water tot 25 liter. De temperatuur moet nu ca. 25 graden zijn. Gist toevoegen en het vat afsluiten met een waterslot.Vergistingstijd ca.2 tot 10dagen naar gelang de hoeveelheid kristalsuiker en temperatuur. alcoholpercentage ca 14% 6 kg suiker. 20% 8 kg suiker 9 kg 21%.
Bij het vergisten van 9 kg suiker en bereiken van 21% alcohol. Temperatuurregeling vereist.
( U moet kunnen koelen anders raakt de gist oververhit.)
Schrijf uw eigen review