Fermentis Safcider AC -4 500 gram
€ 32,50
Op voorraad
Artikelcode
1815812
Fermentis Safcider AC -4 500 gram
Ideaal om verse en sprankelende cider te produceren
Eigenschappen:
Voor zoete en droge ciders van verse of geconcentreerde appelsap.
Intens fris aromatisch profiel (appel, bloemen) met een knapperig mondgevoel dat de ciderstructuur verbetert. Houd er rekening mee dat die waarnemingen zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Geschikt voor moeilijke fermentatieomstandigheden en mengsels met suikersiropen.
Technische eigenschappen:
Uitstekende vestigingssterkte dankzij het geweldige fenotype
Snelle kinetiek
Breed temperatuurspectrum voor fermentatie: 10-30 ° C (50-86 ° F)
Lage stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,7 - 0,8
Zeer goede opname van fructose
Maximaal aanbevolen aanvankelijke SO2-niveau: 75 mg / l
Zeer lage consumptie van appelzuur (minder dan 0,4 g / l)
Middelgrote 2-fenylethanol- en isoamylacetaatproducent. Hoge productie van ethyl (fruitige) esters
Dosering:
10 tot 20 g / hl voor eerste fermentatie
30 tot 40 g / hl voor na vergisting op de fles
Ingredienten:
Gist (Saccharomyces bayanus *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Fermentis Safcider AC -4 500 gram
Ideaal om verse en sprankelende cider te produceren
Eigenschappen:
Voor zoete en droge ciders van verse of geconcentreerde appelsap.
Intens fris aromatisch profiel (appel, bloemen) met een knapperig mondgevoel dat de ciderstructuur verbetert. Houd er rekening mee dat die waarnemingen zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Geschikt voor moeilijke fermentatieomstandigheden en mengsels met suikersiropen.
Technische eigenschappen:
Uitstekende vestigingssterkte dankzij het geweldige fenotype
Snelle kinetiek
Breed temperatuurspectrum voor fermentatie: 10-30 ° C (50-86 ° F)
Lage stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,7 - 0,8
Zeer goede opname van fructose
Maximaal aanbevolen aanvankelijke SO2-niveau: 75 mg / l
Zeer lage consumptie van appelzuur (minder dan 0,4 g / l)
Middelgrote 2-fenylethanol- en isoamylacetaatproducent. Hoge productie van ethyl (fruitige) esters
Dosering:
10 tot 20 g / hl voor eerste fermentatie
30 tot 40 g / hl voor na vergisting op de fles
Ingredienten:
Gist (Saccharomyces bayanus *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Ideaal om verse en sprankelende cider te produceren
Eigenschappen:
Voor zoete en droge ciders van verse of geconcentreerde appelsap.
Intens fris aromatisch profiel (appel, bloemen) met een knapperig mondgevoel dat de ciderstructuur verbetert. Houd er rekening mee dat die waarnemingen zijn gebaseerd op proeven met Franse ciderrecepten.
Geschikt voor moeilijke fermentatieomstandigheden en mengsels met suikersiropen.
Technische eigenschappen:
Uitstekende vestigingssterkte dankzij het geweldige fenotype
Snelle kinetiek
Breed temperatuurspectrum voor fermentatie: 10-30 ° C (50-86 ° F)
Lage stikstofbehoefte: verhouding YAN ** (mg / l) / suiker (g / l)> 0,7 - 0,8
Zeer goede opname van fructose
Maximaal aanbevolen aanvankelijke SO2-niveau: 75 mg / l
Zeer lage consumptie van appelzuur (minder dan 0,4 g / l)
Middelgrote 2-fenylethanol- en isoamylacetaatproducent. Hoge productie van ethyl (fruitige) esters
Dosering:
10 tot 20 g / hl voor eerste fermentatie
30 tot 40 g / hl voor na vergisting op de fles
Ingredienten:
Gist (Saccharomyces bayanus *), Emulgator: Sorbitanmonostearaat
Schrijf uw eigen review