Kochstar WarmMaster DeLuxe RVS 27 liter met 1800 W verwarmingselement en digitale thermosstaat en 1/4"kraan

€ 259,50
Op voorraad
Artikelcode
16555
Kochstar WarmMaster DeLuxe RVS 27 liter met 1800 W verwarmingselement en digitale thermosstaat en 1/4"kraan WarmMaster DeLuxe roestvrijstalen professioneel apparaat voor universeel gebruik !! (Conserven, glühwein, soeppan, etc. etc.) De nieuwe WarmMaster DeLuxe E Profi heeft een nieuw design en is voorzien van de nieuwste technologie. De nieuwe printplaat en sensortechnologie zorgen voor een exacte temperatuur- en tijdweergave. Zelfs in het onderste bereik van ca.30 ° C is de tolerantie +/- 1 ° C. Dit maakt een uitgebreid scala aan toepassingen mogelijk, zoals voor de productie van kaas, voor het brouwen etc. voor privégebruik. Bruikbaarheid: Het elegant ontworpen display met verlicht LCD-segment maakt een exacte temperatuur- en tijdinstelling mogelijk. Het bedieningspaneel is eenvoudig te bedienen met drukknoppen en heeft een 120 minuten timer die automatisch uitschakelt nadat de aangegeven tijd is verstreken. De WarmMaster DeLuxe is het ideale apparaat voor het inkoken van diverse soorten fruit, groente en vlees. De WarmMaster DeLuxe E Profi is bij uitstek geschikt voor het koken en warm houden van soepen en stoofschotels, ideaal in combinatie met de sudderinzet of soepinzet - in hetzelfde design. De soep of stoofpot wordt gelijkmatig en voorzichtig verwarmd in een waterbad. De automaat met 1/2 "kunststof aftapkraan, ook wel glühweinpot genoemd, is ideaal voor het verwarmen en serveren van glühwein, punch, koffie, thee, etc. gemaakt van roestvrij staal in een trendy design, LCD-scherm, 120 minuten timer 1/2 "plastic aftapkraan 1800 watt buisverwarmer, 230 V, doorlopende gesloten bodem Deksel, onderstuk en zijhandgrepen van hoogwaardig lichtgrijs kunststof Inhoud ca. 27 ltr. (41,5 cm boven de deksel) - 2 x zeven 1ltr. Weckpotten
Kochstar WarmMaster DeLuxe RVS 27 liter met 1800 W verwarmingselement en digitale thermosstaat en 1/4"kraan

WarmMaster DeLuxe roestvrijstalen professioneel apparaat voor universeel gebruik !! (Conserven, glühwein, soeppan, etc. etc.)

De nieuwe WarmMaster DeLuxe E Profi heeft een nieuw design en is voorzien van de nieuwste technologie.
De nieuwe printplaat en sensortechnologie zorgen voor een exacte temperatuur- en tijdweergave. Zelfs in het onderste bereik van ca.30 ° C is de tolerantie +/- 1 ° C. Dit maakt een uitgebreid scala aan toepassingen mogelijk, zoals voor de productie van kaas, voor het brouwen etc. voor privégebruik.

Bruikbaarheid:

Het elegant ontworpen display met verlicht LCD-segment maakt een exacte temperatuur- en tijdinstelling mogelijk. Het bedieningspaneel is eenvoudig te bedienen met drukknoppen en heeft een 120 minuten timer die automatisch uitschakelt nadat de aangegeven tijd is verstreken.
De WarmMaster DeLuxe is het ideale apparaat voor het inkoken van diverse soorten fruit, groente en vlees.

De WarmMaster DeLuxe E Profi is bij uitstek geschikt voor het koken en warm houden van soepen en stoofschotels, ideaal in combinatie met de sudderinzet of soepinzet - in hetzelfde design. De soep of stoofpot wordt gelijkmatig en voorzichtig verwarmd in een waterbad.
De automaat met 1/2 "kunststof aftapkraan, ook wel glühweinpot genoemd, is ideaal voor het verwarmen en serveren van glühwein, punch, koffie, thee, etc.

gemaakt van roestvrij staal in een trendy design,
LCD-scherm, 120 minuten timer
1/2 "plastic aftapkraan
1800 watt buisverwarmer, 230 V,
doorlopende gesloten bodem
Deksel, onderstuk en zijhandgrepen van hoogwaardig lichtgrijs kunststof
Inhoud ca. 27 ltr. (41,5 cm boven de deksel) - 2 x zeven 1ltr. Weckpottenn
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan