Pilgrim UK hopbloemen 125 gram

€ 4,95
Op voorraad
Artikelcode
26495
Pilgrim UK hopbloemen 125 gram. Beschouwd als rond en vol van kracht met klassieke Engelse bitterheid, zijn complexe smaak en aroma vergeleken met grasachtige kruiden, grapefruit, citrusvruchten, bessen en peren tot specerijen, ceder en honing. Alfapercentage van: 9.26% Pilgrim is een Britse hopsoort, die als bitterhop, maar ook wel als aromahop te gebruiken is. Het is een vrij nieuw ras (2001) dat ontwikkeld is aan het Horticulture Research Institute Wye. Deze hop mag alleen geteeld mag worden door leden van de 'National Hop Association' in Engeland. Pilgrim hop wordt ook wel Wye Pilgrim of P38 genoemd. - Eigenschappen: Een hop die zowel als bitterhop en als aromahop te gebruiken is. - Alfazuren: Bandbreedte: 9 - 13% Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 9.54% - Deze hop wordt veel gebruikt bij: Ales Lager Porter Stout ESB Bitter Gerst wijn Brown ales - Bewaareigenschappen: 75 - 85% van de alpha zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius. - Alternatieven: Target Challenger Al onze hoppen worden geperst, vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.
Pilgrim UK hopbloemen 125 gram

Beschouwd als rond en vol van kracht met klassieke Engelse bitterheid, zijn complexe smaak en aroma vergeleken met grasachtige kruiden, grapefruit, citrusvruchten, bessen en peren tot specerijen, ceder en honing.

Alfapercentage van: 9.26%


Pilgrim is een Britse hopsoort, die als bitterhop, maar ook wel als aromahop te gebruiken is. Het is een vrij nieuw ras (2001) dat ontwikkeld is aan het Horticulture Research Institute Wye. Deze hop mag alleen geteeld mag worden door leden van de 'National Hop Association' in Engeland. Pilgrim hop wordt ook wel Wye Pilgrim of P38 genoemd.

- Eigenschappen:
Een hop die zowel als bitterhop en als aromahop te gebruiken is.

- Alfazuren:
Bandbreedte: 9 - 13%
Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 9.54%

- Deze hop wordt veel gebruikt bij:
Ales
Lager
Porter
Stout
ESB
Bitter
Gerst wijn
Brown ales

- Bewaareigenschappen:
75 - 85% van de alpha zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius.

- Alternatieven:
Target
Challenger

Al onze hoppen worden geperst, vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan