Target UK hopbloemen 125 gram

€ 4,95
Op voorraad
Artikelcode
26470
Target UK hopbloemen 125 gram Alfapercentage van: 10.9% Target is van oorsprong een Britse bitterhop, dat erg bitter smaakt door het hoge gehalte aan alfazuren, zo rond de 11 procent. Hierdoor is het gebruik van kleine hoeveelheid van deze hop voldoende. Het heeft tevens een aangenaam aroma en wordt zowel gebruikt in Engelse ales als lagers. Deze hop wordt met name verbouwd in Engeland (ca 40% van Engelse hopmarkt) en in kleine hoeveelheden in Frankrijk en Duitsland (Duitsland; ca. 100 hectare in 1997). In Duitsland wordt een Duitse variant van de Engelse Target gebruikt. De hopplant brengt veel kleine gele hopbellen voort. - Eigenschappen: Door vrij hoge oliegehalte is Target ook als hopolie extract verkrijgbaar en (dus) ook geschikt voor het drooghoppen. - Alfazuren: Bandbreedte: 9 - 15% Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 12.45% - Deze hop wordt veel gebruikt bij: Ales Lager - Bewaareigenschappen: 45 - 55% van de alpha zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius. - Alternatieven: Fuggle Willamette Al onze hoppen worden geperst, vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.
Target UK hopbloemen 125 gram

Alfapercentage van: 10.9%

Target is van oorsprong een Britse bitterhop, dat erg bitter smaakt door het hoge gehalte aan alfazuren, zo rond de 11 procent. Hierdoor is het gebruik van kleine hoeveelheid van deze hop voldoende. Het heeft tevens een aangenaam aroma en wordt zowel gebruikt in Engelse ales als lagers. Deze hop wordt met name verbouwd in Engeland (ca 40% van Engelse hopmarkt) en in kleine hoeveelheden in Frankrijk en Duitsland (Duitsland; ca. 100 hectare in 1997). In Duitsland wordt een Duitse variant van de Engelse Target gebruikt. De hopplant brengt veel kleine gele hopbellen voort.

- Eigenschappen:
Door vrij hoge oliegehalte is Target ook als hopolie extract verkrijgbaar en (dus) ook geschikt voor het drooghoppen.

- Alfazuren:
Bandbreedte: 9 - 15%
Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 12.45%

- Deze hop wordt veel gebruikt bij:
Ales
Lager

- Bewaareigenschappen:
45 - 55% van de alpha zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius.

- Alternatieven:
Fuggle
Willamette

Al onze hoppen worden geperst, vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan