Weyermann® Green Zuurmout (Sauermalz) 3-7
Op voorraad
Artikelcode
Greensauermalt
Geproduceerd van zomergerst van hoge kwaliteit. Verlaagt de pH van maisch, wort en bier. Bevat 1-2% melkzuur. Versterkt de enzymatische activiteit in maish en verbetert extractefficiëntie. Maakt de kleur lichter in lichtgekleurde brouwsels.Versterkt stabiliteit en verlengt de houdbaarheid van het eindproduct. Bevordert goed afgeronde, complexe biersmaak. Aanbevolen hoeveelheden: Elke 1% verlaagt het maish-pH met 0,1. Bevat gluten.
Smaak; fruitig en zuur
Een lichtbruine gerstemout met ongeveer 1% – 2% melkzuur; pH-waarde 3,4 – 3,6
Geproduceerd van zomergerst van hoge kwaliteit. Verlaagt de pH van maisch, wort en bier. Bevat 1-2% melkzuur. Versterkt de enzymatische activiteit in maish en verbetert extractefficiëntie. Maakt de kleur lichter in lichtgekleurde brouwsels.Versterkt stabiliteit en verlengt de houdbaarheid van het eindproduct. Bevordert goed afgeronde, complexe biersmaak. Aanbevolen hoeveelheden: Elke 1% verlaagt het maish-pH met 0,1. Bevat gluten.
Smaak; fruitig en zuur
Een lichtbruine gerstemout met ongeveer 1% – 2% melkzuur; pH-waarde 3,4 – 3,6
Natuurlijk geteeld.
EBC | 3.5 |
---|---|
Mouterij | Weyermann |
Schrijf uw eigen review