Galaxy AUS hopkorrels 250 gram

€ 21,95
Op voorraad
Artikelcode
265735
Deze hopvariëteit is een “dubbeldoelhop”, bij het bierbrouwen gebruikt zowel voor zijn aromatische als zijn bittereigenschappen. Deze Australische triploïde cultivar werd in 1994 gekweekt bij Hop Products Australia en is een kruising tussen een vrouwelijke tetraploïde hop (J78) en een mannelijke plant, afstammend van de variëteit Perle. - Eigenschappen: Aroma- en bitterhop met hoge alfa en citrus- en passievruchtaroma. - Alfazuren: Bandbreedte: 13,5 - 14,8% Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 14,7% - Deze hop wordt veel gebruikt bij: IPA - Bewaareigenschappen: 75 - 85% van de alpha zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius. - Alternatieven: Citra Al onze hopkorrels worden vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.
Deze hopvariëteit is een “dubbeldoelhop”, bij het bierbrouwen gebruikt zowel voor zijn aromatische als zijn bittereigenschappen. Deze Australische triploïde cultivar werd in 1994 gekweekt bij Hop Products Australia en is een kruising tussen een vrouwelijke tetraploïde hop (J78) en een mannelijke plant, afstammend van de variëteit Perle.

- Eigenschappen:
Aroma- en bitterhop met hoge alfa en citrus- en passievruchtaroma.

- Alfazuren:
Bandbreedte: 13,5 - 14,8%
Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 14,7%

- Deze hop wordt veel gebruikt bij:
IPA

- Bewaareigenschappen:
75 - 85% van de alpha zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius.

- Alternatieven:
Citra

Al onze hopkorrels worden vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan