Hallertau Tradition DE hopkorrels 100 gram

€ 4,95
Op voorraad
Artikelcode
265765
Hallertau Tradition is een Duitse aromahop met een zacht aroma en een gemiddelde bitterheid. Deze hop staat bekend om zijn aromatische eigenschappen en lijkt veel op Hallertau Mittelfrüh. Hallertau Tradition is afgeleid van Hallertau Gold met de bedoeling als een vervanging voor Hallertau Mittelfrüh. Het combineert een smaak dat vergelijkbaar is met Hallertau Mittelfrüh. Hallertau Tradition heeft echter wel betere weerstand tegen ziektes en andere plagen en heeft een hogere hopbrengst. - Eigenschappen: Duitse aromahop met een zacht aroma, lichte kruidigheid en een gemiddelde bitterheid. - Alfazuren: Bandbreedte: 4 - 7% Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 6.2% - Deze hop wordt veel gebruikt bij: Pilsener Lagerbieren Bockbier Weizen en andere tarwebieren - Bewaareigenschappen: 50 - 60% van de alfa zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius. - Alternatieven: Mittelfrüh Hersbrücker Al onze hopkorrels worden vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.
Hallertau Tradition is een Duitse aromahop met een zacht aroma en een gemiddelde bitterheid. Deze hop staat bekend om zijn aromatische eigenschappen en lijkt veel op Hallertau Mittelfrüh.
Hallertau Tradition is afgeleid van Hallertau Gold met de bedoeling als een vervanging voor Hallertau Mittelfrüh. Het combineert een smaak dat vergelijkbaar is met Hallertau Mittelfrüh. Hallertau Tradition heeft echter wel betere weerstand tegen ziektes en andere plagen en heeft een hogere hopbrengst.

- Eigenschappen:
Duitse aromahop met een zacht aroma, lichte kruidigheid en een gemiddelde bitterheid.

- Alfazuren:
Bandbreedte: 4 - 7%
Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 6.2%

- Deze hop wordt veel gebruikt bij:
Pilsener
Lagerbieren
Bockbier
Weizen en andere tarwebieren

- Bewaareigenschappen:
50 - 60% van de alfa zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius.

- Alternatieven:
Mittelfrüh
Hersbrücker

Al onze hopkorrels worden vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan