Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Vanwege aangescherpte richtlijnen en aanwijzingen in de winkel en van het personeel kunt u bij ons winkelen.

Wij zoeken nog een collega!! Is werken bij ons iets voor jou? Zie dan de vacature voor locatie Jubbega

Gebruikt u normaal korrelgist? Nu Wyeast vloeibare gist in de aanbieding voor extra smaakprofielen.

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10-18.00 uur en Zaterdag van 10-17.00 uur

Op het moment is het erg druk aan bestellingen on-line. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen.
Return to Previous Page

Mittelfrüh DE hopkorrels 100 gram

Excl. BTW: € 4,54 Incl. BTW: € 4,95
Product code: 265730

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Hallertau Mittelfrüh is een Duitse aromahop en is de meest nobele hopsoort die we kennen. Deze hop mag officieel Hallertau Hallertauer Mittelfrüh genoemd worden als het in de Hallertau streek verbouwd wordt, daarbuiten wordt het aangeduid met Hallertauer Mittelfrüh en in Nederland ook wel met Hallertau Mittelfrüh. De plant is vrij gevoelig voor schimmelziektes en de opbrengst is laag, waardoor deze hop steeds minder verbouwd wordt. Hersbrücker wordt vaak genoemd als (mogelijke) opvolger.

- Eigenschappen:
Het heeft een zeer fijn aroma en een lichte kruidigheid.

- Alfazuren:
Bandbreedte: 3,5 - 5,5%
Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 3.8- 4.0%

- Deze hop wordt veel gebruikt bij:
Hallertau Mittelfrüh wordt vaak gebruikt voor biersoorten, die een specifieke en delicate fijnheid vereisen; voornamelijk Pilsners en Lagerbieren, maar ook wel Bockbieren en Tarwebieren.

- Bewaareigenschappen:
50 - 60% van de alfa zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius.

- Alternatieven:
Tradition
Hersbrücker

Al onze hopkorrels worden vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.

Details

Hallertau Mittelfrüh is een Duitse aromahop en is de meest nobele hopsoort die we kennen. Deze hop mag officieel Hallertau Hallertauer Mittelfrüh genoemd worden als het in de Hallertau streek verbouwd wordt, daarbuiten wordt het aangeduid met Hallertauer Mittelfrüh en in Nederland ook wel met Hallertau Mittelfrüh. De plant is vrij gevoelig voor schimmelziektes en de opbrengst is laag, waardoor deze hop steeds minder verbouwd wordt. Hersbrücker wordt vaak genoemd als (mogelijke) opvolger. - Eigenschappen: Het heeft een zeer fijn aroma en een lichte kruidigheid. - Alfazuren: Bandbreedte: 3,5 - 5,5% Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 3.8 4.0% - Deze hop wordt veel gebruikt bij: Hallertau Mittelfrüh wordt vaak gebruikt voor biersoorten, die een specifieke en delicate fijnheid vereisen; voornamelijk Pilsners en Lagerbieren, maar ook wel Bockbieren en Tarwebieren. - Bewaareigenschappen: 50 - 60% van de alfa zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius. - Alternatieven: Tradition Hersbrücker Al onze hopkorrels worden vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.