Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruitinmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

 

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Nieuw in ons assortiment

Omega Gisten..

en er komen er nog meer aan!

Return to Previous Page

Mittelfrüh DE hopkorrels 100 gram

Excl. BTW: € 4,54 Incl. BTW: € 4,95
Product code: 265730

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Hallertau Mittelfrüh is een Duitse aromahop en is de meest nobele hopsoort die we kennen. Deze hop mag officieel Hallertau Hallertauer Mittelfrüh genoemd worden als het in de Hallertau streek verbouwd wordt, daarbuiten wordt het aangeduid met Hallertauer Mittelfrüh en in Nederland ook wel met Hallertau Mittelfrüh. De plant is vrij gevoelig voor schimmelziektes en de opbrengst is laag, waardoor deze hop steeds minder verbouwd wordt. Hersbrücker wordt vaak genoemd als (mogelijke) opvolger.

- Eigenschappen:
Het heeft een zeer fijn aroma en een lichte kruidigheid.

- Alfazuren:
Bandbreedte: 3,5 - 5,5%
Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 3.8- 4.0%

- Deze hop wordt veel gebruikt bij:
Hallertau Mittelfrüh wordt vaak gebruikt voor biersoorten, die een specifieke en delicate fijnheid vereisen; voornamelijk Pilsners en Lagerbieren, maar ook wel Bockbieren en Tarwebieren.

- Bewaareigenschappen:
50 - 60% van de alfa zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius.

- Alternatieven:
Tradition
Hersbrücker

Al onze hopkorrels worden vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.

Details

Hallertau Mittelfrüh is een Duitse aromahop en is de meest nobele hopsoort die we kennen. Deze hop mag officieel Hallertau Hallertauer Mittelfrüh genoemd worden als het in de Hallertau streek verbouwd wordt, daarbuiten wordt het aangeduid met Hallertauer Mittelfrüh en in Nederland ook wel met Hallertau Mittelfrüh. De plant is vrij gevoelig voor schimmelziektes en de opbrengst is laag, waardoor deze hop steeds minder verbouwd wordt. Hersbrücker wordt vaak genoemd als (mogelijke) opvolger. - Eigenschappen: Het heeft een zeer fijn aroma en een lichte kruidigheid. - Alfazuren: Bandbreedte: 3,5 - 5,5% Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 3.8 4.0% - Deze hop wordt veel gebruikt bij: Hallertau Mittelfrüh wordt vaak gebruikt voor biersoorten, die een specifieke en delicate fijnheid vereisen; voornamelijk Pilsners en Lagerbieren, maar ook wel Bockbieren en Tarwebieren. - Bewaareigenschappen: 50 - 60% van de alfa zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius. - Alternatieven: Tradition Hersbrücker Al onze hopkorrels worden vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.