Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

Alles voor uw hobby is te vinden bij ons. Wilt u fruit verwerken of kaasmaken? Dan bent u hier op het juiste adres.

Marmello nummer 2 is weer volop op voorraad.

Locatie Jubbega op Maandag en Zaterdag gesloten.

Het wordt weer warm!! Neem uw eigen koeltas mee als u koelingproducten komt kopen.

 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Return to Previous Page

Mittelfrüh DE hopkorrels 250 gram

Excl. BTW: € 8,07 Incl. BTW: € 8,80
Product code: 265731

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Hallertau Mittelfrüh is een Duitse aromahop en is de meest nobele hopsoort die we kennen. Deze hop mag officieel Hallertau Hallertauer Mittelfrüh genoemd worden als het in de Hallertau streek verbouwd wordt, daarbuiten wordt het aangeduid met Hallertauer Mittelfrüh en in Nederland ook wel met Hallertau Mittelfrüh. De plant is vrij gevoelig voor schimmelziektes en de opbrengst is laag, waardoor deze hop steeds minder verbouwd wordt. Hersbrücker wordt vaak genoemd als (mogelijke) opvolger.

- Eigenschappen:
Het heeft een zeer fijn aroma en een lichte kruidigheid.

- Alfazuren:
Bandbreedte: 3,5 - 5,5%
Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 3.8- 4.0%

- Deze hop wordt veel gebruikt bij:
Hallertau Mittelfrüh wordt vaak gebruikt voor biersoorten, die een specifieke en delicate fijnheid vereisen; voornamelijk Pilsners en Lagerbieren, maar ook wel Bockbieren en Tarwebieren.

- Bewaareigenschappen:
50 - 60% van de alfa zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius.

- Alternatieven:
Tradition
Hersbrücker

Al onze hopkorrels worden vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.

Details

Hallertau Mittelfrüh is een Duitse aromahop en is de meest nobele hopsoort die we kennen. Deze hop mag officieel Hallertau Hallertauer Mittelfrüh genoemd worden als het in de Hallertau streek verbouwd wordt, daarbuiten wordt het aangeduid met Hallertauer Mittelfrüh en in Nederland ook wel met Hallertau Mittelfrüh. De plant is vrij gevoelig voor schimmelziektes en de opbrengst is laag, waardoor deze hop steeds minder verbouwd wordt. Hersbrücker wordt vaak genoemd als (mogelijke) opvolger. - Eigenschappen: Het heeft een zeer fijn aroma en een lichte kruidigheid. - Alfazuren: Bandbreedte: 3,5 - 5,5% Momenteel wordt de hop geleverd met een alfapercentage van: 3.8- 4.0% - Deze hop wordt veel gebruikt bij: Hallertau Mittelfrüh wordt vaak gebruikt voor biersoorten, die een specifieke en delicate fijnheid vereisen; voornamelijk Pilsners en Lagerbieren, maar ook wel Bockbieren en Tarwebieren. - Bewaareigenschappen: 50 - 60% van de alfa zuren zijn nog aanwezig na 6 maanden, bij een temperatuur van 20 graden Celsius. - Alternatieven: Tradition Hersbrücker Al onze hopkorrels worden vacuüm verpakt en gekoeld bewaard voor optimale houdbaarheid.