Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
In verband met de lock down zijn we genoodzaakt om onze fysieke winkels te sluiten per 14-12-2020. Hierdoor hebben we een verlooptijd van 3-4 werkdagen tot verzending

Wij doen ons uiterste best alle orders zo snel mogelijk te verzenden. Gelieve daar rekening mee te houden!

Voor afhaalorders geldt; Afhalen alleen voor bedrijven, na het ontvangen van een afhaalbericht en de order moet on-line zijn voldaan

Helaas zijn we gesloten voor particulieren afhalingen in verband met de lockdown.

Nieuw in ons assortiment The Swaen Mouten

Return to Previous Page

Milde yoghurt ferment per stuk

Excl. BTW: € 2,75 Incl. BTW: € 3,00
Product code: 32110

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Milde yoghurt ferment per stuk

Details

Milde yoghurt ferment .Voor de yogurtbereiding gebruiken we altijd gepasteuriseede melk of wat nog beter is gesteriliseerde melk.Indien we dus van rauwe melk vertrekken zullen we deze eerst moeten verhitten tot resp. 73 of 90 graden en daarna afkoelen.Bij gebruik van een Yogurt-apparaat is de vertrektemperatuur 37 graden .Het apparaat verwarmt de in houd langzaam op tot een temperatuur tussen de 40 en 45 graden.Beschikken we niet over een dergelijk appaat, dan kunnen we onze kultuur evengoed langdurig doorkweken. We moeten dan uitgaan van een temperatuur tussen 45 en 50 graden.En dan het geheel goed ingepakt wegzetten, Zodat het slechts lanzaam afkoelt.Gebruiken we ferment als starter, dan het hele zakje aan een liter melk toevoegen en goed vermengen. De eerste bereiding zal ca. 8 uur duren. Na de bereiding de yogurt in de loeling plaatsen. Steeds voor u er van gaat eten of er iets aan toevoegt, twee eetlepels eraf nemen om de volgende keer als starter te gebruiken. De 2e en alle volgende bereidingen duren 5 à 6 uur.