Likeur Kruiden

Likeur kruiden

Wilt u uw eigen likeur maken? Met de likeur kruiden van Unibrew kunt u zelf de smaak bepalen! Zo kunt een likeur helemaal naar uw smaak maken. Likeur kruiden moet je tijdens de bereiding van een likeur enkele weken in de alcohol laten trekken. We hebben veel verschillende soorten likeur kruiden in ons assortiment, van zoet tot bitter. Benieuwd naar onze likeur kruiden? Kijk snel verder!

Lees meer

Verschillende soorten likeur kruiden

De likeur kruiden in ons assortiment geven de alcohol allemaal een heel andere smaak. Bij het gebruik van de kruiden is de dosering van groot belang. Als er te veel van een bepaalde kruid toegevoegd wordt, zal het een te overheersende smaak geven en als er te weinig wordt toegevoegd, zal je het kruid amper proeven. Als u citroenschil in uw likeur wilt, kunt u het beste kiezen voor 60-250 gram per liter. Voor saffraan daarentegen moet u maximaal 0,5 gram per liter toevoegen. Welk kruid lijkt u het lekkerst voor uw likeur? Kaneel, paradijszaad of misschien zoete oranjeschil? Bij Unibrew kunt u de verschillende likeur kruiden in verschillende hoeveelheden verkrijgen. Bekijk alle beschikbare likeur kruiden in onze webshop!

Benodigdheden likeur bereiden

Als u likeur gaat bereiden heeft u aan alleen likeur kruiden natuurlijk niet genoeg. U heeft bijvoorbeeld ook flessen nodig om de likeur in op te kunnen slaan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een beugelfles, een fles met een kurk of een voorraadpot. Ook heeft u voor bijna alle likeuren suiker nodig. Suiker kunt u naar eigen smaak toevoegen. De beste verhouding voor suiker-alcohol is 1:2. Wilt u meer weten over hoe u uw eigen likeur moet maken en welke materialen u daarbij allemaal nodig heeft? Kijk dan snel verder. Likeur bereiden doet u met de producten van Unibrew!

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina