Unibrew essences

Unibrew essences

De essences van Unibrew zijn extracten die toegevoegd kunnen worden bij het maken van likeur. Het maken van likeuren is ontzettend divers en kan alle kanten op gaan. Daarom zijn de Unibrew essences zijn er in diverse smaken, waardoor u zelf een heerlijke likeur samen kan stellen. De Unibrew essences ontvangt u in een flesje van 50 milliliter, waarmee u aardig wat likeur kan maken. Bekijk het brede assortiment aan Unibrew essences om uw likeurtje mee op smaak te brengen!

Lees Meer

Uit welke ingrediënten bestaat een likeur? 

Likeur is een alcoholische drank bestaande uit verschillende ingrediënten. Vaak bestaat een likeur uit fruit, slagroom, kruiden, specerijen, bloemen of noten. Vervolgens wordt er suiker aan toegevoegd en kan de likeur gebotteld worden. Likeur heeft in de meeste gevallen een alcoholpercentage van minimaal 15% en wordt verkocht in slijterijen.

Zelf een likeur maken

Er zijn verschillende manieren en technieken om likeur te maken. Likeur kan bijvoorbeeld gemaakt worden met een koude en warme extractie. Men begint vaak met flesjes alcohol waaraan fruit, noten, kruiden etc. worden toegevoegd. Daarom kan je voor de smaak van likeur ook Unibrew essences toevoegen. Daarna zal het wat tijd kosten om te trekken. Giet vervolgens de likeur in het filter en voeg de suiker toe. Et Voilà, daar heeft u dan een heerlijk likeurtje!

Ons assortiment Unibrew essences

In ons assortiment hebben we diverse smaakextracten van fruitige smaken tot aan kruidig. Denk bijvoorbeeld aan extracten als anijs, kaneel, abrikoos, appel en nog veel meer! Ook hebben we extracten van bestaande dranken, zoals cointreau, gin of bessenjenever. Er is voor ieder wat wils als het gaat om het maken van een heerlijke likeur!

Unibrew essences bestellen

Een heerlijke likeur maken met de Unibrew essences? Bij Unibrew hebben we alles als het gaat om het maken van likeur of andere alcoholische dranken, zoals wijn maken of bierbrouwen. Mocht u nog vragen, opmerkingen en/of advies nodig hebben kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts helpen u hier graag verder!

Producten 1-36 van 84

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina