Flessen voor likeur

Flessen voor likeur

Als u zelf likeur maakt is het natuurlijk handig om speciale flessen voor likeur aan te schaffen. Flessen voor likeur maken uw zelfgemaakte drankje helemaal af! We bieden verschillende soorten flessen aan, zoals voorraadpotten, beugelflessen, glazen jenever flessen en flessen met kurken. Naast flessen voor likeur hebben we ook kurken en doppen die u kunt gebruiken om uw flessen voor likeur te sluiten. Bent u benieuwd naar de verschillende flessen voor likeur die we verkopen en wilt u weten welke geschikt is voor uw zelfgemaakte likeur? Kijk snel verder!

Lees meer

Welk van de flessen voor likeur kopen?

Bepaalde flessen voor likeur laten al goed zien wat voor likeur u in de fles kunt verwachten. Zo vindt u jenever terug in een jeneverkruik en zit limoncello vaak in een beugelfles of sierfles. Unibrew heeft flessen voor likeur van 20 ml tot 5 liter. Dit betekent dat niet alleen het soort likeur bepaalt welk van de flessen voor de likeur geschikt is, maar ook de hoeveelheid die u heeft gemaakt en de hoeveelheid die u wilt opslaan in één fles. Welke van de flessen voor likeur kiest u?

Flessen voor likeur bestellen

Heeft u gekozen welke flessen voor likeur u wilt hebben, maar mist u nog andere materialen of ingrediënten die nodig zijn voor het maken van likeur? Unibrew heeft alles wat u nodig heeft bij het bereiden van likeur. Zo kunt u de likeur kruiden, meetinstrumenten en laboratoriummateriaal bij ons kopen. Heeft u vragen over de verschillende flessen voor likeur of over de andere artikelen voor het maken van likeur? We helpen u graag verder! De flessen kunt u kopen in verschillende hoeveelheden, zodat u altijd het juiste aantal in huis heeft. Koop de flessen voor likeur vandaag nog!

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina