Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

Ivm met corona hebben we op dit moment minder personeel. Uw order kan hierdoor vertraging oplopen.

Wilt u onze winkel bezoeken? Dan bent u weer welkom tot 18.00 uur

In Beek en Donk mogen wij 50 klanten ontvangen en 8 klanten in Jubbega.

Zakken van 25 kg worden arbo technisch niet meer met de pakkettendienst verstuurd, maar kunnen worden afgehaald in onze winkel. 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

Uitgelicht product.

Mooie  PC Wyeast 3463 Forbidden Fruit hoge alcohol tot 12% voor Belgian specality ale en Witbier.

artikel 1863463

Return to Previous Page

Yoghurtferment per stuk

Excl. BTW: € 2,52 Incl. BTW: € 2,75
Product code: 32106

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Yoghurtferment per stuk

Details

Yoghurtferment . Voor de yogurtbereiding gebruiken we altijd gepasteuriseede melk of wat nog beter is gesteriliseerde melk. Indien we dus van rauwe melk vertrekken zullen we deze eerst moeten verhitten tot resp. 73 of 90 graden en daarna afkoelen. Bij gebruik van een Yogurt-apparaat is de vertrektemperatuur 37 graden .Het apparaat verwarmt de in houd langzaam op tot een temperatuur tussen de 40 en 45 graden.Beschikken we niet over een dergelijk appaat, dan kunnen we onze kultuur evengoed langdurig doorkweken. We moeten dan uitgaan van een temperatuur tussen 45 en 50 graden.En dan het geheel goed ingepakt wegzetten, Zodat het slechts lanzaam afkoelt. Gebruiken we ferment als starter, dan het hele zakje aan een liter melk toevoegen en goed vermengen. De eerste bereiding zal ca. 8 uur duren. Na de bereiding de yogurt in de loeling plaatsen. Steeds voor u er van gaat eten of er iets aan toevoegt, twee eetlepels eraf nemen om de volgende keer als starter te gebruiken. De 2e en alle volgende bereidingen duren 5 à 6 uur.