Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
De veiligheid en gezondheid van jou als klant, die van onze medewerkers en van de gemeenschap in z’n algemeen gaat boven alles.
Onze vestiging Zuid Nederland (Beek en Donk) is geopend. Vanwege aangescherpte richtlijnen en aanwijzingen in de winkel kunt u bij ons winkelen
Locatie Jubbega blijft tot nader bericht gesloten

Online blijven we klaarstaan voor u, het is mogelijk uw bestelling af te halen bij onze vestigingen

U krijgt bericht van ons als uw order klaar staat voor afhaling
Return to Previous Page

For the love of Hops

Excl. BTW: € 18,30 Incl. BTW: € 19,95
Product code: 29204

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

For the love of Hops

The Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops
Auteur: Stan Hieronymus
Taal: Engels

For the Love of Hops vertelt je alles over hop, de oorsprong ervan en hoe brouwers de positieve eigenschappen ervan gebruiken in het brouwproces. De auteur, Stan Hieronymus, start met de basics van de chemische eigenschappen van hop, onderzoekt de belangrijke rol van de hoptelers en leert brouwers hoe ze de perfecte hop voor hun bier moeten kiezen. Hij levert belangrijke informatie en beschrijvingen van meer dan 100 hopvariëteiten, samen met 16 recepten van over de hele wereld, waaronder enkele van de beste ambachtelijke brouwers in Amerika. Hieronymus verkent de kwaliteit en het gebruik van hop, en wijdt een volledig hoofdstuk aan dry-hopping. Dankzij het onderzoek en de vlotte schrijfstijl van Hieronymus ontdekt de lezer de rijke geschiedenis van hop en zijn evolutie tot essentieel ingrediënt van bier.

Details

For the love of Hops The Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops Auteur: Stan Hieronymus Taal: Engels For the Love of Hops vertelt je alles over hop, de oorsprong ervan en hoe brouwers de positieve eigenschappen ervan gebruiken in het brouwproces. De auteur, Stan Hieronymus, start met de basics van de chemische eigenschappen van hop, onderzoekt de belangrijke rol van de hoptelers en leert brouwers hoe ze de perfecte hop voor hun bier moeten kiezen. Hij levert belangrijke informatie en beschrijvingen van meer dan 100 hopvariëteiten, samen met 16 recepten van over de hele wereld, waaronder enkele van de beste ambachtelijke brouwers in Amerika. Hieronymus verkent de kwaliteit en het gebruik van hop, en wijdt een volledig hoofdstuk aan dry-hopping. Dankzij het onderzoek en de vlotte schrijfstijl van Hieronymus ontdekt de lezer de rijke geschiedenis van hop en zijn evolutie tot essentieel ingrediënt van bier.