Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
In verband met de lock down zijn we genoodzaakt om onze fysieke winkels te sluiten per 14-12-2020. Hierdoor hebben we een verlooptijd van 3-4 werkdagen tot verzending

Wij doen ons uiterste best alle orders zo snel mogelijk te verzenden. Gelieve daar rekening mee te houden!

Voor afhaalorders geldt; Afhalen alleen voor bedrijven, na het ontvangen van een afhaalbericht en de order moet on-line zijn voldaan

Helaas zijn we gesloten voor particulieren afhalingen in verband met de lockdown.

Nieuw in ons assortiment The Swaen Mouten

Return to Previous Page

Fermentis Safbrew F-2 20 Gram.

Excl. BTW: € 2,89 Incl. BTW: € 3,15
Product code: 18575

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Fermentis Safbrew F-2 20 Gram.

Speciaal geselecteerd voor de hergisting op fles en in het vat. Deze gist assimileert heel weinig maltotriose, maar assimileert basissuikers (glucose, fructose, sacharose, maltose). De gist wordt gekenmerkt door een neutraal aromatisch profiel, met behoud van het karakter van het basisbier. Safbrew F-2 is bestand tegen hoge alcoholgehaltes (> 10% vol) en verzekert alle gewenste eigenschappen van hergisting:
• Langere houdbaarheid bier door eliminatie van zuurstof
• Zorgt voor ronde smaak en rijpe aroma's
• Carbonatie
• Plakt op de bodem van gistingflessen of vaten

Vergisting temperatuur: 15-25°C
Sedimentatie: hoog
Speciaal voor hergisting op fles/vat
Dosis: 2 tot 7 Gram per 100 liter

Details

Fermentis Safbrew F-2 20 Gram. Speciaal geselecteerd voor de hergisting op fles en in het vat. Deze gist assimileert heel weinig maltotriose, maar assimileert basissuikers (glucose, fructose, sacharose, maltose). De gist wordt gekenmerkt door een neutraal aromatisch profiel, met behoud van het karakter van het basisbier. Safbrew F-2 is bestand tegen hoge alcoholgehaltes (> 10% vol) en verzekert alle gewenste eigenschappen van hergisting: • Langere houdbaarheid bier door eliminatie van zuurstof • Zorgt voor ronde smaak en rijpe aroma's • Carbonatie • Plakt op de bodem van gistingflessen of vaten Vergisting temperatuur: 15-25°C Sedimentatie: hoog Speciaal voor hergisting op fles/vat Dosis: 2 tot 7 Gram per 100 liter