Omega Brett Blend #1 : WHERE DA FUNK? OYL-210 150 ML
Omega Brettanomyces Blend #1 : WHERE DA FUNK? OYL-210 150 ML
Blend #1 (OYL-210) bevat één Brett-beroemde brouwerijsoort plus één Sacch-soort voor een enorm tropisch fruitaroma met een breed temperatuurbereik. Zeer droog, milde funk en weinig zuur. Blend #2 (OYL-211) bevat de Sacch-soort van Blend #1 en is verrijkt met brux voor de ontwikkeling van gematigde funk in secundaire; Het kan meer dan 3 maanden duren voordat het tevoorschijn komt. Blend #3 (OYL-212) bevat de ene Sacch-soort van Blend #1 en is verrijkt met brux, lambicus, twee Brett-isolaten van een beroemde Brett-brouwerij en twee Brett-isolaten van een intense Belgische bron, voor een funky, fruitige , complexe samenstelling van 8 stammen.
Deze stam test positief op het STA1-gen, een indicator van Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus, en is in staat dextrines te fermenteren, wat resulteert in een zeer hoge verzwakking.
Uitvlokking: Zeer laag
Verzwakking: 78-88%
Temperatuurbereik: 20-27° C (68-80° F)
Alcoholtolerantie: 11%