Omega Gulo® Ale Yeast OYL-501 150 ML
€ 12,50
Op voorraad
Artikelcode
1861501
Omega Gulo® Ale Yeast OYL-501 150 ML
Verwacht sinaasappelmarmelade en perzik karakter met een schone, brut-achtige afwerking. Gulo werd geboren bij Omega Yeast als de gepaarde nakomelingen van Irish Ale (OYL-005) en French Saison (OYL-026) en werd gekozen voor het tentoonstellen van het beste van de smaak van de Ierse soort terwijl hij de krachtige verzwakking van de Fransen vastlegde. Niet-fenolisch, aromatisch en een beest bij het verslinden van wortsuikers, denk aan geschiktheid voor IPA (inclusief Brut IPA), stout of Biere de Garde.
Deze stam test positief op het STA1-gen, een indicator van Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus, en is in staat om dextrine te fermenteren, wat resulteert in een zeer hoge verzwakking.
Flocculatie: Medium
Demping: 85-90%
Temperatuurbereik: 20-25 ° C
Alcoholtolerantie: 12%
Omega Gulo® Ale Yeast OYL-501 150 ML
Verwacht sinaasappelmarmelade en perzik karakter met een schone, brut-achtige afwerking. Gulo werd geboren bij Omega Yeast als de gepaarde nakomelingen van Irish Ale (OYL-005) en French Saison (OYL-026) en werd gekozen voor het tentoonstellen van het beste van de smaak van de Ierse soort terwijl hij de krachtige verzwakking van de Fransen vastlegde. Niet-fenolisch, aromatisch en een beest bij het verslinden van wortsuikers, denk aan geschiktheid voor IPA (inclusief Brut IPA), stout of Biere de Garde.
Deze stam test positief op het STA1-gen, een indicator van Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus, en is in staat om dextrine te fermenteren, wat resulteert in een zeer hoge verzwakking.
Flocculatie: Medium
Demping: 85-90%
Temperatuurbereik: 20-25 ° C
Alcoholtolerantie: 12%
Verwacht sinaasappelmarmelade en perzik karakter met een schone, brut-achtige afwerking. Gulo werd geboren bij Omega Yeast als de gepaarde nakomelingen van Irish Ale (OYL-005) en French Saison (OYL-026) en werd gekozen voor het tentoonstellen van het beste van de smaak van de Ierse soort terwijl hij de krachtige verzwakking van de Fransen vastlegde. Niet-fenolisch, aromatisch en een beest bij het verslinden van wortsuikers, denk aan geschiktheid voor IPA (inclusief Brut IPA), stout of Biere de Garde.
Deze stam test positief op het STA1-gen, een indicator van Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus, en is in staat om dextrine te fermenteren, wat resulteert in een zeer hoge verzwakking.
Flocculatie: Medium
Demping: 85-90%
Temperatuurbereik: 20-25 ° C
Alcoholtolerantie: 12%
Schrijf uw eigen review