Alcotec Whisky Turbo

€ 3,25
Geen voorraad
Artikelcode
18284
Alcotec Whisky Turbo gist bevat een zeer complexe macro- en micro voeding die samen met de speciaal ontwikkelde Alcotec TT giststam, het enige fermentatiesysteem maakt dat geschikt is om 15% alcohol van een basis met dextrine. Het glucoamylase enzym (GA) wordt toegevoegd voor het omzetten van dextrine in vergistbare suikers. Dit product wordt meestal gebruikt met recepten op basis van melasse, granen, aardappelen enz. Merk op dat de zetmeel omzetting moet hebben plaatsgevonden voordat u de Whisky Turbo gaat gebruiken. Dit product is geschikt voor 25 liter. Gebruiksaanwijzing: Zet 21 liter kraanwater klaar met een temperatuur van 35 graden, voeg vervolgens 6 KG dextrose toe (of 2 KG wheat moutextract met 4.5 KG suiker) roer tot het volledig opgelost is. Voeg vervolgens de inhoud van het sachet toe en laat 7 dagen vergisten bij een temperatuur van 18 tot 22 graden. Kan heftig gaan schuimen, gebruik daarom geen waterslot. Ingrediënten: gist, gistvoeding, enzymen, vitaminen.
Alcotec Whisky Turbo gist bevat een zeer complexe macro- en micro voeding die samen met de speciaal ontwikkelde Alcotec TT giststam, het enige fermentatiesysteem maakt dat geschikt is om 15% alcohol van een basis met dextrine. Het glucoamylase enzym (GA) wordt toegevoegd voor het omzetten van dextrine in vergistbare suikers. Dit product wordt meestal gebruikt met recepten op basis van melasse, granen, aardappelen enz. Merk op dat de zetmeel omzetting moet hebben plaatsgevonden voordat u de Whisky Turbo gaat gebruiken.

Dit product is geschikt voor 25 liter.
Gebruiksaanwijzing:

Zet 21 liter kraanwater klaar met een temperatuur van 35 graden, voeg vervolgens 6 KG dextrose toe (of 2 KG wheat moutextract met 4.5 KG suiker) roer tot het volledig opgelost is.
Voeg vervolgens de inhoud van het sachet toe en laat 7 dagen vergisten bij een temperatuur van 18 tot 22 graden.
Kan heftig gaan schuimen, gebruik daarom geen waterslot.

Ingrediënten: gist, gistvoeding, enzymen, vitaminen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan