Bewaarvloeistof MA9015 PH meter electrode 230 ml

€ 11,95
Op voorraad
Artikelcode
25159015

Bewaarvloeistof MA9015 PH meter electrode 230 ml

MA9015 is een elektrode opslagoplossing van laboratoriumkwaliteit, bereid met hoogwaardige chemicaliën om de prestaties te verbeteren en de levensduur van uw pH- en ORP-elektroden, testers en pennen te verlengen.

Om een snelle respons en een vrij stromende vloeistofjunctie te garanderen, mogen het sensorelement en de referentiejunctie niet uitdrogen. Door uw pH-elektrode op de juiste manier in een oplossing te bewaren, blijft het glasmembraan goed gehydrateerd, waardoor de goede werking behouden blijft en nauwkeurige metingen worden geleverd.

MA9015 helpt ook om de junctie in uw pH- en ORP-elektrode te laten stromen, wat van cruciaal belang is voor snelle resultaten.

ONTWERP KENMERKEN Fundamenteel voor het juiste gebruik van elektroden en voor het verkrijgen van de meest nauwkeurige en reproduceerbare metingen.

Geformuleerd om organische groei op uw elektrode te minimaliseren.

Verzegeld tegen licht met luchtdichte, fraudebestendige dop. In de fabriek gemengd volgens nauwkeurige normen in een speciale, temperatuur gecontroleerde omgeving. Gewoon openen en toevoegen aan de dop van uw elektrode of tester.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan