BrewZilla 35L Gen 4 RAPT WIFI

Speciale Prijs € 545,95 Normale Prijs € 699,95
Op voorraad
Artikelcode
28242

BrewZilla 35 Liter Gen 4 RAPT WIFI 3500

Watt De gloednieuwe BrewZilla Generation 4.0 van Kegland

RAPT / WIFI Het nieuwe Generation 4-model is het eerste brouwapparaat dat kan worden aangesloten op het RAPT-portaal

Met RAPT kunt u uw brouwsels online volgen, registreren en volgen.

 

BrewZilla 35L Gen 4 RAPT WIFI 2400Watt

BrewZilla is een van de best verkochte brouwapparaten ter wereld en heeft geholpen bij het creëren van bekroonde thuisbrouwsels in alle landen waar het beschikbaar was!

De gloednieuwe BrewZilla Generation 4.0 van Kegland is ontworpen als een compact brouwapparaat dat kan worden bediend vanaf een enkele 220-240V-aansluiting.

Met het geïntegreerde RAPT-regelsysteem verbonden met WIFI, heb je de mogelijkheid om profielen in te stellen, verwarming uit te stellen, afstandsbediening en nog veel meer.

Dit apparaat is ideaal voor iedereen die de stap wil zetten in het brouwen van alle granen, terwijl hij ook volledige controle wil over de batch van begin tot eind.

Kenmerken van BrewZilla 4.0

Holle bodem Generation 4 komt met een nieuw ontwerp waarbij de bodem hol is, met de uitlaat voor de pomp en kraan in het midden.

Dit betekent dat je elke druppel krijgt zonder het apparaat opzij te hoeven kantelen.

Het maakt het apparaat ook beter geschikt voor CIP-reiniging! Valse bodem voor filtering tegen de pomp BrewZilla toestellen worden geleverd met een zeefbodem die gebruikt wordt voor filtering tegen de pomp en uitlaat.

Hiermee wordt voorkomen dat 95% van de hopmaterie, moutresten, eiwitresten en dergelijke in de pomp wordt gezogen, waardoor de kans op een verstopte pomp aanzienlijk wordt verkleind ten opzichte van vergelijkbare apparaten waar dit niet is inbegrepen.

Ultra lage wattdichtheid De verwarmingselementen in BrewZilla zijn ontworpen om een ​​zo zacht mogelijke verwarming te bieden zonder dat er punten in het apparaat komen waar wort brandt. Dit maakt het veel gemakkelijker om light bieren te brouwen, omdat je vaak een zekere mate van karamelisatie krijgt tijdens het koken op apparaten zonder deze functie.

Het maakt het schoonmaken ook veel gemakkelijker, omdat er minder aan de elementen blijft plakken.

RAPT / WIFI Het nieuwe Generation 4-model is het eerste brouwapparaat dat kan worden aangesloten op het RAPT-portaal ( https://app.rapt.io/ ).

Met RAPT kunt u uw brouwsels online volgen, registreren en volgen.

Dit vermindert de behoefte aan handgeschreven notities van uw brouwdag aanzienlijk, omdat alles automatisch wordt gedaan.

Met het RAPT-portaal kun je het apparaat ook op afstand bedienen, zodat je water kunt voorverwarmen of gewoon het brouwproces kunt volgen terwijl je iets anders doet.

De eenvoudige instelling voor brouwprofielen stelt u in staat om elke stap in te voeren, met volledige controle, zodat u kunt kiezen of deze automatisch moet doorgaan of handmatig moet worden geactiveerd door op een knop op het apparaat te drukken.

Je kunt ook notificaties instellen zodat je een melding krijgt wanneer het klaar is voor de volgende stap.

Bluetooth RAPT Gateway Kegland werkt continu aan de ontwikkeling van extra apparatuur die bluetooth (BLE) gebruikt om signalen te verzenden, inclusief extra thermometers en andere sensoren die compatibel zijn met het brouwapparaat.

De besturingseenheid op het apparaat is ingesteld met de mogelijkheid om het apparaat direct te koppelen met dergelijke extra modules wanneer ze aankomen.

Dit zorgt voor een nog betere temperatuurregeling, evenals een beter overzicht bij het volgen van bijvoorbeeld de temperatuur van het spoelwater in een ander apparaat. Verbeterd ontwerp onder het apparaat BrewZilla 4.0 heeft een grote revisie ondergaan onder het apparaat in vergelijking met eerdere modellen.

Alle elektronica zit nu verborgen in een afgesloten doos, terwijl de pomp en aansluitingen vrij toegankelijk zijn zonder de bodemplaat los te schroeven.

Dit maakt het veel gemakkelijker als u toegang tot de pomp nodig heeft voor reiniging. BrewZilla 4.0 is ook zo ontworpen dat je zelf kunt kiezen of de uitloop naar de kraan al dan niet via de pomp moet door onderstaande aansluitingen te verplaatsen.

RAPT-besturing met kleurenscherm De nieuwe besturingseenheid wordt geleverd met een goed afleesbaar kleurenscherm.

De controller kan worden losgekoppeld van het apparaat, wat het schoonmaken vergemakkelijkt.

Een groot voordeel van generatie 4 is dat de besturing naar de bovenzijde van het apparaat is verplaatst en desgewenst naar boven kan worden gekanteld.

Je kunt de controller desgewenst ook ergens anders dan op het apparaat plaatsen.

Het RAPT-apparaat ontvangt regelmatig nieuwe updates rechtstreeks via WIFI.

Dit gebeurt eenvoudig met een toets aanraking als het apparaat een nieuwe beschikbare firmware-update detecteert.

Alles wordt nu vanaf hier aangestuurd, er zijn geen extra schakelaars meer voor elementen en pompen op het apparaat.

Het tweetraps maischvat De Silkaret op de BrewZilla 4 is 30% groter dan op een eerder model, waardoor je ruimte hebt voor meer mout dan voorheen.

Het is ontworpen met 2 vlakke haakhaken aan de zijkant, zodat u bij het optillen de hoogte op 2 verschillende hoogtes kunt instellen.

Dit heeft verschillende voordelen: het is ergonomischer omdat u in twee stappen kunt tillen, geleidelijk verhogen van de hoogte zorgt voor een efficiëntere screening en het is beter geschikt voor het brouwen van kleinere batches waarbij het voldoende is om het halverwege op te tillen.

Vermogen 35L-versie: 2400W (1900W+500W) EU 220V

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan