BREWZILLA PRO STOOMCONDENSOR DEKSEL MET KIJKGLAS 35 LITER

€ 115,95
Op voorraad
Artikelcode
9125812
BrewZilla Pro stoomcondensor Deksel met kijkglas 35 Liter Het deksel past op de BrewZilla gen. 3 en 4 35 Liter , evenals DigiBoil 35L en ,Grainfahter G30 Het deksel is geschikt voor degenen die een stoomcondensor willen gebruiken om stoom te voorkomen als ze binnenshuis brouwen.

BrewZilla Pro stoomcondensor Deksel met kijkglas 35 Liter

Het deksel past op de BrewZilla gen. 3 en 4 35 Liter , evenals DigiBoil 35L en ,Grainfahter G30

Het deksel is geschikt voor degenen die een stoomcondensor willen gebruiken om stoom te voorkomen als ze binnenshuis brouwen.

Dit is een extra zwaar deksel met een 2" Tri-Clamp opening in het midden, evenals een 3" opening aan de zijkant met kijkglas.

 


Het kijkglas is gemaakt van zeer goede kwaliteit kunststof. De keuze om voor PPSU-kunststof te gaan in plaats van laboratoriumglas is vanwege de duurzaamheid. Breekt niet en is zeer goed bestand tegen chemicaliën.

Voor Stoom Condensor kit Product code: 9122842

Wanneer je tijdens het koken hop of iets anders gaat toevoegen, schroef je de afdekplaat boven op de Stoom Condensor los en voeg je hop of kruiden toe .

LET OP! We raden hierbij handschoenen aan, aangezien de klem en het deksel erg heet zijn.

Specificaties:
RVS deksel met versterkte siliconen pakking
2" Tri-Clamp opening in het midden
3" Tri-Clamp opening voor kijkglas
Inclusief 3-inch PPSU kijkglas, 3-inch Tri-Clamp klem en 3-inch Tri-Clamp siliconen pakking

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan