Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Vanwege aangescherpte richtlijnen en aanwijzingen in de winkel en van het personeel kunt u bij ons winkelen. Draag hier ook uw mondkapje en houd afstand.

Wij verkopen aan bedrijf en particulier. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkels.

Nieuw in ons assortiment The Swaen mouten

Onze winkels zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10-18 uur en zaterdag van 10-17 uur

Op het moment is het erg druk met online bestellingen en geldt er een verwerking van orders van 2-4 werkdagen. Houd dus rekening met uw planning
Return to Previous Page

Erbslöh oenoferm COLOR 500 gram

Excl. BTW: € 25,96 Incl. BTW: € 28,30
Product code: 18632

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Erbslöh oenoferm COLOR 500 gram
Speciale korrelgist voor het vergisten van kleurstabiele en fruitige, rode wijnen. Door de verminderde beta-glucosidase activiteit worden de antocyanen maximaal behouden. Deze variëteit geeft meer aroma's vrij dan Oenoferm Rouge. Dosis : 15g/100 liter bij +15°C.

Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.

Details

Erbslöh oenoferm COLOR 500 gram Speciale korrelgist voor het vergisten van kleurstabiele en fruitige, rode wijnen. Door de verminderde beta-glucosidase activiteit worden de antocyanen maximaal behouden. Deze variëteit geeft meer aroma's vrij dan Oenoferm Rouge. Dosis : 15g/100 liter bij +15°C. Houdbaarheid: Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen. De ERBSLOH korrelgisten voor professionele wijngaardeniers zijn van de allerhoogste kwaliteit en al jaren een vaste waarde in de wijnindustrie. Deze korrelgisten zijn enkel te verkrijgen in vacuumverpakkingen van 500gr (voldoende voor ong. 1500 - 3500 liter al naargelang de dosering). Dankzij de recentere uitbreidingen van het gamma kan iedere wijngaardenier zijn eigen accenten leggen en het beste uit zijn individuele mosten halen. U kan een vergelijkende tabel en smaakprofielen van alle Erbslöh gisten downloaden: http://www.erbsloeh-geisenheim.de/en/ratgeber/Wein/Oenoferm_yeast_characteristics.pdf