Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

 

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Nieuwe verpakking Wlp

"next generation"

Kijk alvast naar onze soorten.

€14,95 per stuk

Return to Previous Page

Erbslöh oenoferm COLOR 500 gram

Excl. BTW: € 32,06 Incl. BTW: € 34,95
Product code: 18632

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Erbslöh oenoferm COLOR 500 gram
Speciale korrelgist voor het vergisten van kleurstabiele en fruitige, rode wijnen. Door de verminderde beta-glucosidase activiteit worden de antocyanen maximaal behouden. Deze variëteit geeft meer aroma's vrij dan Oenoferm Rouge. Dosis : 15g/100 liter bij +15°C.

Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.

Details

Erbslöh oenoferm COLOR 500 gram Speciale korrelgist voor het vergisten van kleurstabiele en fruitige, rode wijnen. Door de verminderde beta-glucosidase activiteit worden de antocyanen maximaal behouden. Deze variëteit geeft meer aroma's vrij dan Oenoferm Rouge. Dosis : 15g/100 liter bij +15°C. Houdbaarheid: Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen. De ERBSLOH korrelgisten voor professionele wijngaardeniers zijn van de allerhoogste kwaliteit en al jaren een vaste waarde in de wijnindustrie. Deze korrelgisten zijn enkel te verkrijgen in vacuumverpakkingen van 500gr (voldoende voor ong. 1500 - 3500 liter al naargelang de dosering). Dankzij de recentere uitbreidingen van het gamma kan iedere wijngaardenier zijn eigen accenten leggen en het beste uit zijn individuele mosten halen. U kan een vergelijkende tabel en smaakprofielen van alle Erbslöh gisten downloaden: http://www.erbsloeh-geisenheim.de/en/ratgeber/Wein/Oenoferm_yeast_characteristics.pdf