Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!

U bent van harte welkom in onze winkels voor uw brouwproducten, ingredienten en meer om uw hobby te kunnen uitbreiden. Voor kaasmaken en fruit inmaken bent u hier ook aan het juiste adres.

                                                                                                                                                                                                                            

Sinds kort verzenden wij van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

 

Uitgelicht product.

Omega gisten weer volop op voorraad vanaf €12,50 per stuk.

Return to Previous Page

Erbslöh Oenoferm FREDDO 500 gram

Excl. BTW: € 27,48 Incl. BTW: € 29,95
Product code: 18633

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Erbslöh Oenoferm FREDDO 500 gram
Speciale korrelgist voor het vergisten van wijnen bij een gecontroleerde temperatuur van 13°-17°C tot zelfs bij koude temperaturen vanaf 8°C. Hierdoor wordt het aroma maximaal bewaard.
Dosis: 15 g/100 liter most bij temp. tussen 13-17°C;
25 g/100 liter bij temp. vanaf
8°C.

Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.


Details

Erbslöh Oenoferm FREDDO 500 gram Speciale korrelgist voor het vergisten van wijnen bij een gecontroleerde temperatuur van 13°-17°C tot zelfs bij koude temperaturen vanaf 8°C. Hierdoor wordt het aroma maximaal bewaard. Dosis: 15 g/100 liter most bij temp. tussen 13-17°C; 25 g/100 liter bij temp. vanaf 8°C. Houdbaarheid: Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen. De ERBSLOH korrelgisten voor professionele wijngaardeniers zijn van de allerhoogste kwaliteit en al jaren een vaste waarde in de wijnindustrie. Deze korrelgisten zijn enkel te verkrijgen in vacuumverpakkingen van 500gr (voldoende voor ong. 1500 - 3500 liter al naargelang de dosering). Dankzij de recentere uitbreidingen van het gamma kan iedere wijngaardenier zijn eigen accenten leggen en het beste uit zijn individuele mosten halen. U kan een vergelijkende tabel en smaakprofielen van alle Erbslöh gisten downloaden: http://www.erbsloeh-geisenheim.de/en/ratgeber/Wein/Oenoferm_yeast_characteristics.pdf