Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!
Bij ons kunt u terecht als bedrijf maar ook als particulier. Op maandag zijn we gesloten.
wij zoeken leuke collega's (zie vacature).

Met hemelvaart zijn we geopend 10.00 tot 16.00 uur.

U bent weer van harte welkom in onze winkel en kunt u zonder afspraak terecht.

Voor on-line afhaalorders geldt nog steeds: afhalen na het ontvangen van een afhaalbericht. 

Voor vaderdag al een cadeau idee? Kijk in ons kopje vaderdag.

Vanwege grote interesse om te komen winkelen in onze winkels is onze verwerktijd van orders 3-4 werkdagen.

Nieuw in ons assortiment "Emmer" van Castle malting.

We hebben weer volop marmello nr 1 en 2.

Return to Previous Page

Erbslöh Oenoferm Rose 500 gram

Excl. BTW: € 24,54 Incl. BTW: € 26,75
Product code: 18638

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Erbslöh Oenoferm Rose 500 gram

Speciale korrelgist voor het vergisten van fruitige rosé-wijnen of herfstwijnen. Met extra snelle opstart van de vergisting en goed bestand tegen koudere temperaturen. Levert komplexe wijnen met aroma´s van vruchten, zoete bloemen en honing. Dosis : 15 - 25 gr / 100 liter most.

Houdbaarheid:
Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen.

Details

Erbslöh Oenoferm Rose 500 gram Speciale korrelgist voor het vergisten van fruitige rosé-wijnen of herfstwijnen. Met extra snelle opstart van de vergisting en goed bestand tegen koudere temperaturen. Levert komplexe wijnen met aroma´s van vruchten, zoete bloemen en honing. Dosis : 15 - 25 gr / 100 liter most. Houdbaarheid: Vacuüm verpakt, eenmaal geopend te verbruiken binnen 2 à 3 dagen. De ERBSLOH korrelgisten voor professionele wijngaardeniers zijn van de allerhoogste kwaliteit en al jaren een vaste waarde in de wijnindustrie. Deze korrelgisten zijn enkel te verkrijgen in vacuumverpakkingen van 500gr (voldoende voor ong. 1500 - 3500 liter al naargelang de dosering). Dankzij de recentere uitbreidingen van het gamma kan iedere wijngaardenier zijn eigen accenten leggen en het beste uit zijn individuele mosten halen.