Winkelwagen - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 
Welkom!


Maandag locatie Beek en Donk geopend tot 17.00 uur. 

Jubbega op Maandag en Zaterdag gesloten

Hemelvaart en Pinksteren gesloten

Zakken van 25 kg worden arbo technisch niet meer met de pakkettendienst verstuurd, maar kunnen worden afgehaald in onze winkel. 

Wij verzenden van ons moutassortiment alle soorten per zak van 20 kg.

Bedrijven kunnen uiteraard voor palletzendingen 25 kg aan mouten ontvangen. neem gerust even contact op voor de voorwaarden.

Uitgelicht product.

Voor uw IPA ,Gerstewijn,  Stout, Bruin en Blond Wyeast 1335 British Ale II 

Tolerantie tot 10% artikel 1861335

Return to Previous Page

Vinoferm Desa FIW ontzuurder 1 KG

Excl. BTW: € 19,59 Incl. BTW: € 23,70
Product code: 21155

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productinformatie:

Vinoferm Desa FIW ontzuurder 1 KG

De beste ontzuurder voor druivenwijn. Slaat alleen wijnsteenzuur neer.
Dosis : 15 g / 10 l verlaagt de zuurtegraad met 1 g / l.

Details

Vinoferm Desa FIW ontzuurder 1 KG De beste ontzuurder voor druivenwijn. Slaat alleen wijnsteenzuur neer. Dosis : 15 g / 10 l verlaagt de zuurtegraad met 1 g / l. Wanneer en hoe een ontzuurder gebruiken? Ontzuren doe je best zo vroeg mogelijk. Neerslagkalk is de meest gebruikte ontzuurder. Bij het ontzuren ontstaat er dikwijls veel schuimvorming. Gebruik daarom een voldoende ruim vat/recipiënt. Voeg de nodige hoeveelheid ontzuurder toe aan de most, roer enkele minuten en laat even rusten. Roer dan weer en laat weer rusten. Herhaal dit enkele malen tot er geen CO2 meer gevormd wordt (geen gasgeluid). Laat alles nu 12-24 uur bezinken. Hevel de most/wijn nu over zonder de witte laag onderaan.